Hur Hotwire en gammal Ford lastbil

tjuvkoppling en gammal Ford lastbil är en av de enklaste typer av fordon till hotwire. Observera att tjuvkoppling ett fordon som inte tillhör dig och att du inte har någon behörighet att tjuvkoppla är mot lagen och bör inte göras. Men om du äger bilen och behöver tjuvkoppla eftersom du har förlorat nycklarna, eller om du har behörighet att tjuvkoppla bilen, då är det OK att göra så. Du behöver inte speciella verktyg för att utföra denna uppgift, bara en tråd och skruvmejsel kommer att göra susen. Saker du behöver
Wire kabel (Hotwire) katalog Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut en vanlig ledarkabel (hotwire) till den positiva ledningen på din bilens tändspolen. Tändspolen är ett cirkulärt stycke som har en massa koppartråd lindade upp i den. Tändspolen ligger precis framför förgasaren, under huven, i mitten av motorblocket. Observera att gamla Ford lastbilar kommer att ha förgasar tändningar och att denna metod för tjuvkoppling fungerar bara med bilar med förgasare tändningar.
2

Anslut den andra änden av hotwire till den positiva staven av ditt bilbatteri. Notera att den positiva änden av batteriet är oftast röd.
3

Tryck en skruvmejsel till de två polerna i solenoiden. Solenoiden är en rund, oftast svart enhet ansluten till sidopanelen under huven, nära batteriet. När du trycker på de två polerna på solenoiden med skruvmejseln, kommer den elektriska kretsen stängas och lastbilen startar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142859.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.