Hur kan jag göra min Dodge Truck snabbare?

Det finns några enkla och snabba förändringar du kan göra för att din Dodge lastbil för att göra det snabbare. Dessa åtgärder ökar motorns effektivitet och hästkrafter. De sträcker sig från enkla och ekonomiska förbättringar av dyrare och mer komplicerat. Oavsett om du kör en Dodge lastbil med en diesel-eller gasmotor, kommer dessa åtgärder att göra det snabbare. Saker du behöver
Chipdator
Insugningssystem
Avgassystem
motorrenovering
Visa fler instruktioner
1

Byt dator eller datachip i din lastbil. Hypertech och andra gör datachips som modifierar bränslet kartan för ditt fordon. Många av dessa marker ändra kartan beroende på hur fordonet körs, så en bieffekt kan ökas bränsle körsträcka som väl.
2

ändra eller ersätta ditt intag systemet. Ökad volym insugningsluften och flöde är en av de snabbaste och billigaste sätten att förbättra hästkrafter. Byt ditt lager filter med högt flöde filter såsom de som gjorts av K & N, eller en komplett kall luft intag.
3

ersätta eller ändra ditt avgassystem. När intaget är öppen, kan du vinna bara så mycket hästkrafter utan att låta systemet andas i andra änden också. Byt ljuddämpare och katalysatorer med högt flöde eftermarknaden delar, eller låta ett avgassystem butiken bygga dig ett komplett anpassat system med en ökad rördimension. Byt grenrör lager avgaserna med rubriker också. De är lättare och är utformade för att förbättra motorns prestanda.
4

modifiera motorn själv. Det kan börja med det så enkelt som att byta kamaxlar och justera timing till kompletta ombyggnader eller tillägg av turbos eller laddningskompressorer. Uppenbarligen är detta det mest avancerade steg, men det är också där de högsta och mest specifika vinster till hästkrafter och hastighet kan hittas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142852.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.