2001 Chevrolet Silverado Pickup Truck Specifikationer

Silverado infördes 1999 som fasas in ersättare för lätta C /K pickups. Under 2001 tog det slutligen platsen för C /K-pickup-serien, med sin nya design och en ny V8 engine.This Silverado är en ljus pickup som kan dra tung last och släp med massor av kraft. Det har tillverkats i många konfigurationer, som inkluderar Chevrolet Silverado 1500. - Trims

2001 Chevy Silverado 1500 tillverkades i fyra trim, allt från 2W LS till 4 WD LT. Motorn var samma 6,0-liters V-8 med 300 hästkrafter för alla trim. Varje trim kom också med en fyrväxlad automatlåda.
Design

Silverado 1500 uppnådde popularitet för sin starka, styva boxades ram, som har förbättrats under år. De fyra dörrar och två dörrar trim hade olika storlek sängar last. Köpare hade ett val att köpa en 69,2-tums kort låda, en 78,7-tums standard box och en 97,6-tums lång låda. Den last sängar vilade på en ram 203,2 inches lång och 78,5 inches bred.
FÄRGER

Köpare hade alternativ av många olika färger. Val för FÄRGER inkluderar "indigoblått," "Victory Red," "toppmöte white" och "skogsmark grön." Allt kom i vanliga glans.
Fuel

2001 Siverado konfigurerades för blyfri bensin med multi-point insprutning bränslesystemet och en 98-liters bränsletank. Det erbjuds också en varningslampan för låg bränslenivå.
Andra funktioner

Främre och bakre argent stötfångare, förar-och passagerarsidan justerbara svarta backspeglar, halogenlampa strålkastare, värmereflekterande glas och tonat glas på baksidan och sidan kabinen, var vindrutetorkare med variabel intermittent torka och en Delco ljudsystem mer standard i 2001 Silverado 1500

-.

-
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142839.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.