Hur man identifierar Transmissioner i '94 Chevy Trucks

En mängd olika sändningar användes på 1994 Chevrolet lastbilar. Sändningarna ingår automatiska modeller 4L60 och 4L80, Borg Warner T5 manuell och New Venture handräkningsmodeller 3500 och 4500. Dessa sändningar varje kräver en annan visuell identifiering process, dock lokalisera identifiering tagg fäst på förarsidan av växellådan är en start. Eftersom denna tagg kan eller inte kan vara närvarande, visuella metoder är nödvändiga för identifiering. Att ha en manuell eller automatisk växellåda bestämmer vilka åtgärder som skall vidtas. Instruktioner
1

Lokalisera ID-taggen. Normalt nitas till växellådshuset, identifierar denna tagg överföring av modellnumret. Automatiska växellådor inkluderar en del av fordonets identifieringsnummer eller VIN, som kan matchas till VIN-taggen finns i det nedre vänstra hörnet på förarsidan instrumentbräda. Enligt Motivegear.com, Borg Warner T5-modellen nummer börjar med "1352".
2

Visa pannan sitter på undersidan av 4L60 och 4L80 automatväxellådor. Enligt Malibu Racing.com har 4L60 en fyrkantig panna med 16 bultar. Det 4L80 har en rektangulär form med en rundad hörn och 17 bultar som fäster pannan till transmissionen.
3

Identifiera New Venture 3500 och 4500 visuellt. Enligt Motivegear.com har NV4500 en gjutjärn hölje med en aluminium shift lock ovanpå. Bell bostäder är inte integrerad i transmissionen och varningstexter kan fästas på transmissionen anger användning av Castrol Syntec vätska bara. Den NV3500 är en all-aluminium gjutning med balanshjulkåpan integrerad i transmissionen.
4

Identifiera Borg Warner T5. Den Borg Warner T5 är en femstegad, "toploading" transmission med en fyrkantig våffla-mönster aluminiumhölje. En borttagbar övre luckan, som ger tillgång till transmissionen identifierar en "Toploader." T5 illustreras på Motivegear.com s Inrikes Truck Transmission Guide.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142799.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.