Lorado Insynsskydd Installationsinstruktioner

En insynsskydd passar över flaket på en pickup för att dölja sängens innehåll och ge ett minimum av skydd från regn och andra element. Tillgång Lorado roll-up tonneau omfattar är tonneaus som du kan rulla framåt ur vägen när du behöver sätta stora poster i flaket. Hook-and-loop förslutningar längs helheten av sidorna last väggen bildar en något vattentätt barriär av skydd när locket är i bruk. Saker du behöver
1/2-tums skiftnyckel
Level
Saxar
2-9/16-inch skiftnycklar
Måttband
Visa fler instruktioner

1

Placera vänster skena på flaket med gummilister nedåt mot läppen av sängen. Skjut skenan fram emot att anpassa den främre vänstra hörnet av sängen. Den bakre delen av skenan kommer att anpassa med den övre delen av bakluckan.
2

Placera en skena klämma på vänster framsida av skenan med tänderna griper läppen och skenan. Vrid muttern på medurs skenan klämman tills den är handkraft. Placera en ½-tums skiftnyckel på muttern och dra den medsols. Upprepa denna procedur för att placera en annan klämma i mitten och baktill på vänster sida av sängen.
3

Montera högra säng järnväg på samma sätt som vänster.
4

Placera en nivå på vänstra sidan järnvägen. Lossa klämmuttrar något att höja ett område, eller dra åt dem att sänka ett område, för att uppnå en jämn yta. Nivå höger skenan på samma sätt.
5

Ta bort skyddsfilmen från gummitätningen. Rikta in gummitätningen med den självhäftande sidan nedåt i det främre vänstra hörnet av flaket. Tryck det på sängen och arbeta på höger sida av sängen, trycka ner. Klipp eventuellt överskott av förseglingen med sax.
6

Ställ hoprullade lock på bakluckan med den främre metall bar uppåt och framåt. Placera en platt bricka på muttern på förarsidan av locket. Sätt 1-1/4-inch bulten i muttern och dra åt den medurs. Upprepa denna procedur för att fästa den högra spänning justerare.
7

Ställ rullas upp locket på framsidan av sängen med metall bar uppåt och remmarna hängande inuti sängen. Skjut locket bar fram emot att sitta platt på framsidorna av rälsen.
8

Justera spänningen skaderegleraren på förarsidan med bolthole i framsidan av vänstra skenan. Sätt en bult uppifrån och skjut en bricka och mutter på nerifrån. Dra åt muttern under medsols med en 9/16-inch skiftnyckel medan du håller samma storlek skiftnyckel på toppen av skruvhuvudet. Upprepa detta för att dra åt höger skaderegleraren sida spänning.
9

Mät avståndet på framsidan av sängen mellan den främre baren och rälsen sidan med ett måttband. Skjut den främre baren vänster eller höger för att centrera den. Dra åt skruven på varje spännare som du hand åt i steg 6 medurs med en skiftnyckel.
10

Rulla locket på baksidan av lastbilen. Stäng bakluckan med omslagets insida. Tryck på krok-och-loop tejp nedläggningar på båda sidor av locket för att säkra dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142795.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.