Hur hitta det Transmission My Truck Has

Avgöra vilken typ av sändning som är i en lastbil är relativt enkelt om den ursprungliga sändningen är fortfarande i lastbilen. Om överföringen har ändrats, kan den ursprungliga lastbilen informationen skilja sig något, men den typen av överföring kan fortfarande hittas genom att undersöka överföringen själv. Instruktionsboken för fordonet kommer att vara till hjälp, som kan ha hört en mekaniker eller auto delar butik. Att veta vilken typ av överföring i förväg kan hjälpa uppskattning reparation eller utbyte kostnader. Saker du behöver
Papper och penna
Ficklampa (om nödvändigt) katalog Bruksanvisning för lastbil
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på lastbilen och titta på undersidan av huven. I många lastbilar det finns en eller två klistermärken på undersidan av huven notering vital motor information. Om dessa klistermärken är intakta, skriva ned den information som de visas. Överföringen typ bör anges.
2

Skriv ner märke, modell och chassinumret. Med vissa lastbilar, kan den VIN användas för att lokalisera den typ av överföring som ursprungligen i lastbilen. Om möjligt, lokalisera överföring och skriva ner all information som märks på det. Addera 3

Konsultera instruktionsboken för basmotorprogram information. Vanligtvis innehåller den sista sidan en lista över de delar som användes i lastbilen, sändningstyp listas här. Detta skulle vara den ursprungliga sändningen typ, dock, och inte speglar en ersättare transmission.
4

Rådgör med en Biltema kontorist eller en mekaniker med den information som erhålls från huven, motor och VIN. Denna information används för att hitta den typ av transmission tillgängliga för just lastbilar, och det kan vara till hjälp när man försöker fastställa den exakta typen i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142791.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.