Hur man sätter sidor på en pickup för dragande

Utvidga höjden på sidorna av din lastbil säng kan du dra mer last genom att stapla den högre. Lägga dessa sidor är en enkel uppgift som du kan fylla i lastbil, men du måste göra det med försiktighet för att skydda lasten, andra förare och truck. Felaktigt konstruerade sidoförlängningar kan kollapsa, vilket orsakar en fara. De förlängda väggarna i sängen kan försämra din synfält när du kör också, så ta det lugnt när du dra dina varor. Saker du behöver
Måttband
Wood, 2-by-4 inches
Cirkelsåg
Drill
Trä skruvar
Hammer
Nails
Show Fler Instruktioner
1

Mät bredden från ena väggen i flaket till den andra. Mät den totala längden av flaket samt. För in mätvärdena så att du kan hänvisa till dem senare.
2

Klipp två stycken två-för-fyra till längden på din lastbil säng med en cirkelsåg. Skär fyra bitar för att bredden på lastbilens flak. Skär ytterligare fyra stycken av trä som mäter från botten av lastbilen till den höjd som du vill du vill för din lastbil sidor. Addera 3

Märk bäddlängd träbitar som "A , "de Bäddbredd träbitar som" B "och de höga träbitar som" C. " Skriv bokstäverna i ljus penna kan man slipa bort senare om du vill.
4

Lägg de två "B" bitar parallellt med varandra på marken. Ställ två "A" bitar ovanpå dem i varje ände, som bildar en rektangel.
5

Anchor hörnen av trä tillsammans med träskruv. Borra genom toppar av "A"-bitar av trä in i "B"-bitar av trä. Montera två skruvar i varje hörn.
6

Be två assistenter för att hålla träet rektangeln i luften. Placera en av de fyra stycken "C" märkt trä vertikalt under varje hörn av rektangeln. Har assistenterna lägre trä triangel ned på de vertikala bitar av "C" märkt trä.
7

Skruv genom toppen av rektangeln hörn ned till "C" märkt trä. Använd två träskruvar för varje hörn.
8

Vänd träet bygga över så "C" märkta träbitar pinne i luften. Placera de två återstående "B"-märkta träbitar under de "C"-märkta träbitar vid toppen och botten av trä-konstruktionen.
9

Borra två skruvar genom "B" märkta bitar av trä till de vertikala "C" träbitar. Placera två skruvar i varje hörn.
10

Vänd bygga över en gång och lyft den på sängen av lastbilen. Placera den så ena änden sitter tätt mot baksidan av lastbilen hytten och den andra sitter tätt mot bakluckan är stängd.
11

Placera en trä planka mot överdelen av flaket väggen på vardera sidan om lastbilen. Den planka måste nå från den ena sidan av konstruktionen till den andra. Hammare det på plats.
12

Place annat trä planka över första och hammare det på plats. Fortsätta tillämpa lameller av trä tills du täcker området från toppen av väggarna flaket till toppen av trä konstruktion, skapar massiva väggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142789.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.