2005 Ford Ranger Specs

Först introducerades av Ford 1982, har Ranger pickup varit ett populärt val för förarna någonsin sedan. Kanske i åtanke motto, "Om det inte är trasigt, laga det inte," Ford gjorde relativt få ändringar i 2005 Ranger från föregående årsmodell. 2005 Ranger gjordes tillgänglig i flera olika organ modeller, se till Ford lastbil fan inte skulle bli besviken. Modeller

2005 Ranger gjordes tillgänglig i flera modeller, däribland Edge, FX4 och tremor kroppstyper. Regelbunden cab, SuperCab, fyrhjulsdrift, fyra dörrar och lång säng var alla modeller alternativ som fanns tillgängliga.
Motor

Ett antal alternativ karosseriform innebar 2005 Ranger hade också massor av val i motorer. Bland de fyrhjulsdrivna modellerna hade Edge, XL och XTL, en 3,0-liters, V-6 motor som skapade 148 hästkrafter och 180 foot-pounds av vridmoment. De SuperCab modellerna hade 4,0-liters V-6 motor som kan producera 207 hästkrafter och 238 foot-pounds av vridmoment. De bakhjulsdrivna modeller drivs med antingen en 2,3-liters, 143 hk motor som levererade 154 foot-pounds av vridmoment, eller 3,0-liters V6.
Colors

Fords lager exteriöra färger för 2005 Ranger var Arizona beige metallic, mörk skugga grå metallic, klarröd, sonic blå metallic, svart, silver metallic och Oxford vitt. Inne i lastbilen, var färgalternativ medellång sten solbränna och medelstora mörka flinta. Addera Interiör

En tillgång för 2005 Ranger var att på grund av de många modeller som finns som tillval , var det lätt att ha så många uppgraderingar som önskade. Basmodellen XL tvåhjulsdrift, till exempel, kom med några klockor och visselpipor, medan den övre änden, fyrhjulsdrift FX4 Level II SuperCab haft förmåner såsom lädersäten, luftkonditionering och fönster makt och lås är standard. De SuperCab modeller kom med ett lagringsutrymme bakom framsätena, och high-end modeller lekte en 290-watt, nio högtalare Pioneer ljudsystem. Mellanregistret modellerna hade flexibiliteten att lägga till många uppgraderingar.
Exteriör

Flera flaket alternativ fanns på 2005 Ranger, inklusive den sportiga flare sidan och traditionella stil sida. Långa sängar fanns tillgängliga på varje annan kroppstyp, med en uppgradering alternativ för en aluminium bur-stil säng förlängare att förlänga flaket.
Pris

med 2005 , Ford föreslog Ranger vara prissatta mellan $ 14.610 och $ 26.795, beroende på modell och tillval.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142785.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.