2008 Silverado 2500 Bogsering Specifikationer

Chevrolet tillverkar ett brett utbud av bilar, lastbilar och skåpbilar och Silverado introducerades ursprungligen som en trim nivå 1976. År 2001 började Chevrolet tillverka en rad av tunga lastbilar och Chevrolet Silverado lastbil modell introducerades 1993. Den 2008 Chevy Silverado är en Heavy Duty, full-size pickup finns i Work Truck, midlevel LT och LTZ klippningar och med regelbundna, utökade och besättning hytter. Motorer och Transmission

A 6 liters V8-motor med 353 hästkrafter och 373 foot-pounds av vridmoment är standard för alla Silverado tunga lastbilar, som är en sexstegad automatisk växellåda. En Duramax 6,6 liters turbodiesel V8 med 365 hästkrafter och 660 foot-pounds av vridmoment är frivillig och det kommer med en sexväxlad automatlåda Allison Transmission. Andra motoralternativ inkluderar Vortec 4,8 liters V8 och en Vortec 5300 V8 motor med aktiv bränslehantering. Addera Bogsering Kapacitet

2008 Chevy Silverado 2500 kan dra upp till 13.000 pounds och dra upp till 3,458 pounds. En bogsering paket är tillgänglig för denna modell, kostar $ 770 från Automobile Mag. I paketet ingår en sju-kablage, dragkrok och Z85 trailering specialutrustning. Inkluderat i denna speciella utrustning är luftrenare, G80 differentialbroms stöd, en hög kapacitet och tunga extern överföring svalare. Det finns också en tung trailer speciell utrustning paket, som är prissatt till $ 350 levereras av Automobile Mag. Detta paket innehåller flera av samma element men kräver motor uppgraderingar såsom Vortec 5300 V8 motor med aktiv bränslehantering. Det är viktigt att komma ihåg att faktorer såsom motorstyrka påverkar dragkapacitet av fordonet samt motorns storlek och typ.
Trim Detaljer

Work Lastbil trim för denna modell ingår luftkonditionering, färddator, vinyl sittplatser, OnStar telematik, en tilt ratt, en 40/20/40-delade framsäte och ett ljudsystem med satellitradio och en CD-spelare.

LT trim har 2 undergrupper, den 1LT och 2LT. De 1LT har en kromade grillen trim, CD-spelare, aluminiumfälgar, tonade rutor, farthållare och andra alternativ, medan 2LT är en uppgradering och lägger dimljus, framsäten hink, dual-zons klimatanläggning och ljud kontroller på ratten hjulet.

slutliga trim alternativet LTZ är inte tillgänglig för normalstor hytt. Här finns lyx som keyless inresa och tändning, regn-sensing vindrutetorkare med uppvärmd spolarvätska, lädersäten och ett Bose udio system med en 6-skivors CD-växlare. Andra alternativ för 2008 Chevy Silverado 2500 inkluderar en off-road-paketet och säkerhetspaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142777.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.