Hur man sparar bränsle i Trucking

Trucking och transportföretag letar ständigt efter sätt att minska bränsleförbrukningen. När diesel stiger, är det ofta omöjligt att passera dessa kostnader på kunderna. Kapning bränslet propositionen är ett sätt för transportföretagen att överleva lågkonjunkturer. Bränslebesparande strategier företag kan undersöka är hur de källa och köper sitt bränsle, övergång till alternativa drivmedel och förare lära hur man kan vara mer bränsleeffektiva på vägen. Instruktioner
1

Analysera hur mycket du spenderar på bränsle och hur du köper den. Använd en mäklare för att hjälpa till att få en bättre affär. Fråga andra transportföretag hur mycket de betalar och jämföra priser.
2

Forskning alternativa bränslen såsom diesel och komprimerad naturgas. Fråga tillverkarna för upp-to-date uppgifter om de fördelar och kostnadsbesparingar för att använda dubbla bränslen.
3

Ta reda på om en "grön" hybridbil, såsom en dieselmotor med en elgenerator, kan leda till bränslebesparingar. Biaga Bros Transport, baserat i Napa, Kalifornien, säger att det kan halvera sin förbrukning från 6 miles per gallon till 12 miles per gallon genom att köra en hybrid 18-hjuling.
4

Berätta förare att vända av motorn om sin lastbil gått på tomgång under några minuter. Tomgång bränner upp bränsle och är i stort sett onödigt.
5

Lokförare att undvika alltför många växlingar och att hålla sina fordon flyttar, om möjligt, i stället för stopp och start.
6

varna förare att inte skynda. Överväga att införa varvtalsregulatorer för att minska dina lastbilarnas maximala hastighet. En skillnad på bara några miles per timme kommer att spara bränsle och minska företagets kostnader. Berätta förarna att använda naturliga hastigheten att gå upp och ner backar, utan att använda gaspedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142775.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.