Hur Jämför Däck Bobcat Brand & Regelbunden Skid Steer Däck

Bobcat maskiner används i konstruktion, återvinning, industriella och andra tunga miljöer. Men de kan också användas i allmänhet gården underhåll eller skräp bort. För att möta dessa krav, är Bobcat däck konstruerade för extra dragkraft för dragande tunga laster. Enligt Bobcat.com, hitta rätt däck till din maskin är en kritisk komponent för att upprätthålla god viktfördelning när du använder din Bobcat. Saker du behöver
Bobcat däck och kompaktlastare däck specs
dator med Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Jämför Bobcat däck med den vanliga minilastare däck genom att placera en bredvid den andra, om möjligt. Annars, försök att få en bild av var att jämföra. Observera djupet av trappstegen. Ju djupare trappsteg, desto mer dragkraft du kommer att ha på smuts och snö.
2

Hitta information om off-märket däck, såsom sidoväggstjocklek och slitbanan stil, och jämföra dessa resultat med Bobcat däcket. Ju mer intensivt arbete du gör, bör de tjockare din däckets sidoväggar vara.
3

Bestäm vilka däck ger bättre garanti genom att prata med en mäklare eller använda en sökmotor för att granska aktuella erbjudanden.
4

Kontrollera att däcket du väljer är 100 procent platt-bevis. Detta är en industristandard när det gäller Bobcat däck och ett måste om du arbetar i en tung miljö.
5

utvärdera informationen och välja däck som passar din budget och särskilda kravet på arbetstillstånd. Om du ska kunna dra tunga laster, kontrollera att däckets hög belastning är lämplig för vikten av det material du kommer att dragande. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142771.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.