GMC Envoy XL specifikation

GMC Envoy XL är en full-size SUV avsedd för personer som transporterar stora grupper till skolan eller fotboll, eller transporterar last till arbetsplatsen eller campingen. Den sändebud erbjuder en kraftfull V-8 motor med expansiva sittplatser och lagringskapacitet. Sändebudet har ett takräcke och tre stolsrader för att hantera lasten eller barnen. Prestanda

åtta-cylindriga 4,2-litersmotorn har 275 hästkrafter. Motorn har ett 3.664-tums hål och 4-tums slaglängd. Den 10,3 kompressionsförhållande, dubbla överliggande kamaxlar och variabla kamaxeln är viktiga inslag i Envoy XL motorn. Fordonet använder 87-blyfri bränsle och får 20 miles per gallon på motorvägen och 17 miles per gallon i staden. Bränsletanken rymmer 25 liter. Den Envoy XL har en extra oljekylare och transmission svalare.
Bromsar och fjädring

Envoy XL använder en fyrhjulig ABS bromssystem, inklusive fyra skivbromsar. ABS-systemet använder elektroniskt antisladdsystem. Sändebudet har en full-size reservhjul på en stålfälg. Bilens främre hjulupphängningen har spiralfjädrar och en krängningshämmare. Den bakre upphängning använder också spiralfjädrar och en krängningshämmare.
Exterior

sändebud kropp har sidoprofilsektionen och främre och bakre stötfångare matchar kroppen måla färg. Chrome är markerat på sidan av kroppen. Det finns dagtid varselljus och förare och passagerare dörrar makt och speglar. Sändebudet är 207,6 inches lång, 74,7 inches bred och 75,5 inches tall. Fordonet har åtta inches av markfrigång och har en 129-tums hjulbas. Fordonet har främre dimljus med strålkastare halogenlampa. Den lyxiga trim kolfiber look är på dörrar och instrumentpanel. Takreling och en bakre plattform steg ingår också. Det är tonat glas är på kabinen, sidan och bak. En fiberkabel paketet ingår Addera Standard Funktioner

standardfunktionerna kan nämnas:. Eluttag, farthållare och färddator. En power trunk och lyft grind gör det enklare att lasta. En keyless inresa, elektriska fönsterhissar och fordonsinformation center är också standard. Automatisk på strålkastarna och lås makt ingår också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142762.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.