Hur man byter bromsar på en 2007 Tundra

En Toyota Tundra är en full-size pickup truck med en stor hög effekt åtta-cylindrig motor. Utrustad med fyra skivbroms ställer tundrans bromsbeläggen ligger inuti varje bromsok, som ligger bakom varje hjul. Saker du behöver
Däck järn
10-tons domkraft
One pallbock
Ratchet set
Bromsok Tool Review Nya bromsbelägg
Visa mer instruktioner
1

Parkera bilen på en horisontell yta och stänger sin tändningen. Lossa de fem muttrarna på vänster framhjul med däck järn, vrida moturs. Placera domkraften direkt bakom ratten, under den tunna metallen kanten på ramen.
2

Höj ramen från marken med domkraften. Placera en pallbock under den tunna metallen kanten på ramen och sänk ramen på stödbenet. Ta bort muttrarna och hjulet från ramen.
3

Låt rotorer och bromsok till helt kall innan du fortsätter. Lossa bultarna på baksidan av bromsok, med hjälp av harskramla och motsvarande uttag från spärranordningen set. Lyft upp på oket för att ta bort den från rotorns ram.
4

Tryck metallklämmorna på bromsbeläggen mot insidan av bromsok och dra ut dem. Placera bromsoket verktyget i bromsoket, placera stången metal tryck på kolven och metallplattan på motsatt sida av bromsok.
5

Vrid handtaget på bromsen verktyget till höger tills bromsok s kolven tvingas tillbaka i bromsoket. Skjut de nya kuddar i bromsoket. Placera bromsok på rotorns ramen och dra åt skruvarna. Placera hjulet på ramen och byt muttrarna. Lyft ramen med domkraften, bort stödbenet och sänk ramen till marken. Dra åt hjulmuttrarna med däcket järn, vrida medurs.
6

Upprepa steg 1 till 5 för lastbilens andra bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142749.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.