Felsökning Dodge RAM Cluster Bakljusen

bakljusen på din Dodge Ram är organiserade i ett "kluster ljus." Det innebär att bromsljuset, backup ljus och blinkers är alla ingår i samma bakljus församling. Som baklyktor är en viktig säkerhetsfunktion på din Dodge Ram, bör de åtgärdas så snart du märker att de fungerar. Om bara en lampa inte fungerar, då är problemet med detta enda ljus, och om, å andra sidan, är alla tre lampor fungerar, kan problemet mycket väl vara med montering. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
ren trasa
Ersättningslampa
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
en glödlampa Krångla
1

Stäng av Ram motor. Öppna bakluckan.
2

Ta bort de två skruvarna som sitter bakom bakljusen, på insidan av lastbilen. Dra enheten ur bilen kropp och tryck in den röda låssliden att ta bort kontakten från aggregatet. Addera 3

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast lampan remsan till församlingen. Dra ut den felaktiga lampan och använd en ren trasa för att installera den nya 3057 glödlampan (se till att inte vidröra glaset del av ersättningslampa med händerna). Alla tre lampor använder 3057-typ glödlampor.
4

Placera remsan tillbaka till montering och säkra de fyra skruvarna. Placera enheten tillbaka in i lastbilen kropp och anslut kontakten.
5

Sätt tillbaka de två skruvarna som håller fast och stänga bakluckan.
Alla Lampor Krångla

6

Stäng av Ram motor. Öppna bakluckan.
7

Ta bort de två skruvarna som sitter bakom bakljusen, på insidan av lastbilen. Dra enheten ur bilen kropp och tryck in den röda låssliden att ta bort kontakten från församlingen. Ofta är problemet med en dåligt fungerande baklykta montering en lös kontakt.
8

säkert Anslut kontakten till enheten. Vicka det efter att ansluta den till att se till att det inte är löst. Placera enheten tillbaka in i lastbilen kropp och installera de två fästskruvarna. Stäng bakluckan.
9

Öppna huven. Leta under-huven säkring centrum på högra sidan av fordonet, och ta bort locket från säkringen centrum. Leta säkringen märkt "cluster LIGHT." En skadad säkring kommer ofta gånger leda till att hela svansen lätt montering misslyckas. Inspektera mitten av säkringen för att se om det är trasig: Metallen ska vara i ett stycke, annars säkringen behöver bytas
10

Dra säkringen ut och ersätta den med en identisk 15A. säkring. Sätt tillbaka locket på säkringen centrum och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142739.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.