Hur gör jag i baksätet på en Ford Förlängd hytt bekvämare?

Ford lastbilar är en ikon för den amerikanska bilindustrin. Kända för att vara "Ford Tough," Ford lastbilar representerade all-amerikansk cowboy ideal, med tuffa och robusta lastbilar vars motorer spekulerade att vara för evigt. Förlängda hytter kan hittas i en mängd olika Ford lastbilar, speciellt nyare modeller. Förlängda hytter ger ytterligare sittplatser för två personer i lastbilen, undangömt tätt bakom förar-och passagerarsätet. De förlängda hytter kommer ibland att ha sina egna dörrar men ofta framstolarna kommer att lägga ner så passagerarna kan komma in genom de främre dörrarna. Saker du behöver
Kuddar
Bilklädsel
fönsterfilm
Visa fler instruktioner
1

Täck sätena i den förlängda hytten med klädslar. Välj ett mjukt tyg, t.ex. en fleece eller tröja, för att vara smidig och bekväm på huden.
2

Lägg små kuddar till området för passagerare att placera bakom huvudet, hals, ryggben eller under sina fötter. Detta kan hjälpa dem att uppnå en mer bekväm körställning.
3

Flytta sätena framför hytten framåt och placera ryggen på stolarna upprätt. Detta kommer att skapa det maximala utrymmet möjligt för den förlängda hytten.
4

Placera värmaren eller luftventiler conditioner att blåsa mot baksätet för att hålla passagerarna i den förlängda hytten på en mer behaglig temperatur .
5

Mount skärmar på förlängda hytten windows att blockera bländning av solen från att passagerare visionen obehagligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142735.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.