Så här laddar tunga föremål i en pickup

En del av nyttan av en pickup lastbilar ligger i förmågan att transportera stora eller tunga poster i lastbilens bakre säng. Lastbil sängar hålla saker som inte ens skulle komma i närheten passa in i en vanlig bil dörr, men felaktig lastning av dessa poster skulle kunna leda till att de objekt skiftande eller ens faller från pickup i rörelse. Pickup ägare bör följa vissa grundläggande tekniker för att lasta tunga föremål för att undvika skador och eventuella skador på en stupad belastning. Saker du behöver
Ratchet remmar eller andra tie-down enhet
Visa fler instruktioner
1

Håll tunga föremål som låg på flaket som möjligt. Lay högväxt objekt platt istället för att stå upp dem. Lämna bakluckan sänks för att få extra utrymme om det behövs.
2

Space vikten jämnt över flaket. Om bara flytta ett eller två objekt, placera dem närmare till hytten för att centrera vikten på fordonet.
3

Knyt tunga föremål på lastbilen med remmar, förankra dem på några hål , klämmor eller andra ankarpunkter i flaket. Använd ratcheting remmar som tie-down val, även om andra tjocka sladdar som Bungie snören eller rep, kan också användas. Fäst objekt på ett sätt som förhindrar både från sida till sida eller rygg-och-tillbaka rörelse, ge den post "vicka testet" med handen när du känner att det är säkert. Om truckens bakluckan är öppen, se till att de band som håller lasten är särskilt säkra.
4

Nest mindre föremål inuti större för ökad säkerhet mot förskjutning eller faller ner. Undvik häckande känsliga delar av ett objekt, till exempel benen på en soffa.
5

Kasta en presenning eller nät över hela belastningen när tunga föremål är säkra. Dra tarp tills den passar relativt tätt över toppen och sidorna av lasten, sedan binda tarp till ankarpunkter i trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142723.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.