Hur att bogsera en 2007 Toyota Tacoma

Den 2007 Toyota Tacoma är en kompakt eller mid-size pickup truck med en fast bygga och off-road förmåga, enligt Edmunds.com, och bogsering det, förutsatt att du har rätt verktyg och vidta säkerhetsåtgärder, är inte en svår uppgift. Trucken har en vikt på 5000 pounds, en tjänstevikt på 3,380 pounds och en maximal nyttolast 1,620 pounds, enligt Motor Trend, så du måste ta dessa siffror i beaktande när du väljer ett lämpligt dragfordon. Saker du behöver
Dragfordon
Dolly eller bogserlina eller kedja
Strap
Bogsering speglar
Extraljus Zazzle.se Logga
Visa fler instruktioner

1

Välj ett fordon som har tillräckligt med kraft för att dra en Tacoma. Att hitta dragkapacitet på din bil är lätt om du kan hitta VIN plattan, som är under huven, vilket förklaras av det brittiska transportministeriet.
2

Ta bort så mycket godstrafik som möjligt från Tacoma eller säkra lasten du vill göra är jämnt fördelad. Vid bogsering, är det bäst att minska vikten på fordonet som ska bogseras för att minimera bränsleförbrukningen och att etablera goda säkerhetsrutiner
3

Åsidosätt parkering lås på överföringen. Detta gör att du att sätta bilen i friläge under bogsering.
4

lasta bilen på en drive-hjul dolly så att fordonet följer dig i en rak linje, som är säkra och effektiva. Säkra anslutningarna noggrant genom att följa den specifika tillverkarens instruktioner. Om du föredrar att inte använda en dolly eller inte har en, kan du fästa en dragkedja från skumt på baksidan av dragfordonet till Tacoma, se till att du dubbel-loop är det för extra styrka och säkerhet.

5

Säkra ratten med en rem eller liknande positionerat klämma i stället förlita sig på tändningslåset. Detta är en säker och effektiv bogseringen eftersom det finns mindre chans att lastbilen kommer att börja vända överdrivet när du försöker flytta den.
6

Installera bogsering speglar på dragfordonet vid fronten. De är oftast utformade för att sticka ut längre än dina befintliga yttre backspeglar för att ge dig större synlighet, röjning och utrymme för manövrering. Lägg ett tecken för att indikera att fordonet bogseras.
7

Testa att alla dina lampor fungerar innan du börjar bogsera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142716.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.