Så att välja rätt storlek för en hyra lastbil

När du flyttar till ett nytt ställe, oavsett om det är över staden eller över hela landet, det finns många detaljer som måste hanteras. Till exempel, behöver du förmodligen att hyra en flyttbil för att hjälpa dig transportera dina tillhörigheter till din nya plats. En av de utmaningar som är förknippade med att välja rätt hyra lastbil är att bestämma rätt storlek för dina behov. Fastställande av rätt storlek för din hyra lastbil kommer att skydda dig från att köra ut i rymden och hjälpa till att hålla dig från mycket för en överdimensionerad lastbil. Instruktioner
1

Skapa en inventering av alla de stora saker du behöver flytta din hyra lastbil. Detta kan inkludera möbler, hyllor, stora apparater eller gräsmatta utrustning. Skriv ner den ungefärliga dimensionen av varje objekt och huruvida det kan staplas.
2

Lägg mindre poster till ditt lager genom att uppskatta antalet lådor du kommer sannolikt att behöva flytta, liksom ungefärliga måtten på dessa lådor.
3

Uppskatta antalet kubikfot måste du flytta alla dina tillhörigheter. Lägg upp kubikfot rutorna, samt möbler. Var noga med att faktor där objekt kan staplas och som inte kan. Generellt varje rum du pack kommer sannolikt att kräva mellan 125 och 150 kubikfot hyra lastbil rymden.
4

Välj storlek på din hyra lastbil baserat på din uppskattning. Standardstorlekar är 350 kubikfot, 750 kubikfot, 1.250 kubikfot och 1550 kubikfot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142703.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.