Seat Stilar för Ford F-250

Ford F-250 har ett rykte som en varaktig bogsering och dragande lastbil. Medan F-250 är en arbetshäst, har förbättringar under åren förvandlat det till en mer bekväm, tystare gång. Den 2011 F-250 erbjuder fyra olika modeller. Tänk på komfort och funktion av sätet konfigurationer när du handlar för din nya bil. Odelat framsäte

standard, nybörjar framsätena i F-250 är vinyl säten som kallas en "40/20/40 split," mening 40 procent av den främre bänken är förarens sits, är 40 procent av passagerarens och 20 procent är den lilla stolen i mitten. Denna mittoft fälls ner för att fungera som armstöd när den inte används. Det har också mugghållare för användning vid nedfällt. Föraren och passagerare är skålade säten, med full ryggar och nackstöd, medan centrum bänk saknar nackstöd och inte luta. Samma konfiguration finns i tyg och läder säten, beroende på modell.
40/Console/40 framsäten

40/Console/40 säten är nästan identiska till bänken säteskonfiguration, förutom en konsol ersätter mindre mittoft och därmed avlägsnar förmågan att sätet en extra passagerare. Som en extra fördel, men får du en förvaringsfacket i konsolen och ytterligare två mugghållare, bekvämt för passagerarna i baksätet. Denna konfiguration är också tillgänglig i vinyl, tyg eller läder, beroende på vilken modell du väljer
baksätet -. 60/40 Vik upp

baksäten i alla modeller av 2011 F-250 är utformade i ett 60/40 förhållande. Det innebär 60 procent av baksätet är i ett stycke, och 40 procent är i en annan. Detta är ett praktiskt arrangemang, som du kan vika ner eller vända upp antingen den stora sidan eller den lilla, eller båda, för att maximera lastutrymmet. Fälla ned den mindre sidan för att tillåta viss last lämnar också en bekväm mängd utrymme för en bakre passagerare. Huvudet vilar kommit på de två yttre sätena i alla modeller av 2011 F-250. Endast i vissa förpackningar gör mittplatsen bak har ett nackstöd. Dessa platser finns också i vinyl, tyg eller läder.
Justerbara säten

baspaket för F-250 levereras med manuell svankstödsinställning för föraren. Därifrån har varje modell valfria uppgraderingar för att maximera förarens och passagerarens komfort. De bakre sätena i alla modeller erbjuder inga justeringar för komfort, bara last. Lariat och Kung modeller Ranch erbjuder standard 10-vägs elmanövrerade förare, och XLT erbjuder en 6-vägs makt förarsätet valfri uppgradering. Kungen Ranch modell levereras också som standard med stolens inställningar ställning minne och sits värme och kyla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142692.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.