Hur får man hög gas körsträcka från en F-150

Med priserna vid pumpen skyhöga, spara pengar på gas är viktigare än någonsin. Åkare behöver vara särskilt sparsam, de flesta lastbilar är bränsleslukarna som får färre miles per gallon än andra fordon. Ford F-150 är inte annorlunda. På över 2 ton i vikt, lämnar en ljus koldioxidavtryck är inte F-150: s specialitet. Men F-150 ägare kan ta ett antal steg för att se till att deras lastbilar får höga gas körsträcka i förhållande till andra F-150 ägare som kanske inte är så bränsle-medvetna. Saker du behöver
Luftfilter (tillval) katalog Nytt avgassystem (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Minska vikten din F-150 bär i sin säng och hytt. En lättare lastbil blir högre gas körsträcka.
2

Tailor dina körvanor. Använd farthållaren frikostigt på långa resor. Undvik gunning motorn från ett fullständigt stopp och kör inom hastighetsgränsen för att optimera din lastbil gas körsträcka. Undvik att använda luftkonditionering så mycket som möjligt, och stänga av motorn när bilen går på tomgång i mer än ett par minuter. Kör med F-150 baklucka upp.
3

Behåll din lastbil. Rengör luftfilter vid behov. Installera ytterligare delar, om du har extra pengar. Nya luftfilter, elektriska fläktar och optimerade avgassystem, medan dyra, kan också förbättra gas körsträcka. Väg dina alternativ och avgöra om en kostsam uppgradering kommer att spara mer pengar genom att minska gasförbrukningen markant.
4

Undvik att värma upp din F-150 i mer än två minuter i taget om det inte är en modell äldre än 15 år. Detta kan spara dig stora mängder bränsle.
5

Inflate din F-150: s däck till rätt storlek. Däck som är över-eller under-uppblåsta kan minska miles per gallon din lastbil kan uppnå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142688.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.