Hur Decode Chevrolet Truck VIN Numbers

Fordon identifikationsnummer hålla mycket mer användning än som en enkel unik identifierare för din bil. Fordonstillverkarna kod en mängd användbar information om en bils ursprung inne i VIN-nummer, inklusive ursprungslandet, märke och modell av bilen, årsmodell och även anläggningen där fordonet gjordes. Om du vill veta mer om födelseplatsen för din Chevrolet lastbil, kan du hitta det VIN-nummer och kontakta en GM VIN avkodare. Instruktioner
1

Hitta VIN-nummer på din Chevrolet lastbil. Leta efter en platta eller remsa på instrumentbrädan där framrutan på lastbilen och instrumentbrädan möts. Skriv ner VIN-nummer på ett papper som referens.
2

Gå till VIN entantalsavkodaren från General Motors på sin webbplats (se referens). Välj länken för året för din lastbil tillverkning.
3

Jämför avkodaren legenden mot VIN-nummer för ditt fordon. Till exempel anger de tre första siffrorna i en GM VIN ofta bilens märke. Jämför de tre första siffrorna i din lastbil VIN mot dekoder s "World Gör Identifier" för att finna att det 1G1, 2G1, 3G1 eller KL1 identifierare i början av din VIN anger dess en Chevrolet fordon. Fortsätt tills alla nummer av din VIN avkodas.
4

Kontakta General Motors Media Arkiv för information om VIN-nummer av Chevrolet lastbilar tillverkade före 1971. Skicka ett mail till gmhc@gm.com begärt informationen. Du kommer att förses med information om hur jag ska få den information, inklusive hur du skickar in det krävs $ 50 avgift.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142678.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.