Lädervård till Ford F-150 King Ranch

Vården av läder bil eller säten lastbil låter som ett ganska lätt ämne, men inte när man talar om Ford F-150 Lariat King Ranch säten. Denna upplaga av Ford F-150 lastbil baseras på King Ranch i Texas, som föder upp nötkreatur och producerar några av de finaste sadlar. Att ta hand om dessa fina chaparral lädersäten lastbil är mer som att ta hand om sadeln läder än de vanliga lädersäten lastbil finns i andra fordon. Saker du behöver
Dammsugare
12 mjuka, rena dukar
Vatten
Bucket
Liquid sadel eller vegetabilisk tvål
liten hand borste
Läder balsam eller neat's fot olja
Visa fler instruktioner
1

Vacuum din klädsel, inklusive insidan av påsarna som är anslutna till armarna av lastbilen säten.
2

Ta bort eventuell smuts eller smuts med en mjuk, ren trasa, en hink med varmt vatten och lite sadel tvål eller vegetabilisk tvål. Häll ca 1/4 kopp av tvål i hinken med vatten och rör om. Doppa trasan i vattnet och vrider ur den ordentligt. Inte mätta de lädersäten. Det är bara att ta bort uppenbara smuts. Använd en liten hand borste på någon envis smuts.
3

Skölj tvål av lädersäten genom att doppa en ren, mjuk trasa i vanligt, varmt vatten och vrider ur den ordentligt. Torka av lädret stolen. Torka säten med en annan ren, mjuk trasa.
4

Applicera en läder balsam, såsom rent neat's fot olja, med en ren, mjuk trasa och gnid in den i lädret. Om lädret är riktigt torr känsla vid beröring, tillämpa läder balsam på säten med en liten svamp borste och låt det sjunka in De lädersäten i Ford F-150 King Ranch lastbil upplagan använda "chaparral" läder, som är en mörk, mahogny-färgat läder, så bli inte oroliga mörkare skinn med läder balsam.
5

Avlägsna överflödigt läder balsam från lastbilen säten med en ren, mjuk trasa. Ta bort allt överflödigt läder balsam eftersom den innehåller olja som kan få på kläderna nästa gång du kommer in i lastbilen.
6

Ren och skick armstöden, påsar sits och annan inredning läderklädsel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142663.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.