Hur att dra en kanot på en pickup

Den öppna sängen av en lastbil i allmänhet gör transportera gods en vind, men även en stor pickup får problem när du transporterar en kanot. Kanoter är besvärliga, vilket gör dem svåra att placera och surra till en lastbil. När du får kanoten säkert på lastbilen, men surra den på plats är en enkel uppgift. Det finns två metoder för att säkra och dragande kanoten, pad metoden och rack metoden. Saker du behöver
Pads
Bungee sladdar
Takräcke
Visa fler instruktioner
Pad Metod
1

Position två kuddar horisontellt över taket av din lastbilshytt, en intill vindrutan och den andra i slutet av hytten. Använd kuddar tillräckligt länge för att sträcka hela vägen över taket med minst 4 inches av extra stoppning hängande utanför båda sidor av hytten.
2

Öppna dörrarna till lastbilen. Stoppa de lösa ändarna av dynan nära vindrutan in i dörren och kanterna på ryggdyna på baksidan av dörren. Om du har en fyradörrars hytt, tuck ändarna av den andra dynan i de bakre dörrarna på hytten och inte framdörrarna.
3

Lyft ena sidan av kanoten medan en assistent lyfter den andra. Höj kanoten över era huvuden och få ner den mot hytten på lastbilen. Placera kanoten så att den främre änden av kanot ställer upp med lastbil stötfångaren och de bakre linjerna sluta med bakluckan.
4

Thread ett tjockt gummiband genom kroken på framsidan av kanoten . Hook båda ändarna av bungee rep under stötfångaren av trucken. Gör samma sak på baksidan av kanoten. Håll bakluckan i ett stängt läge när du arbetar.
5

Öppna dörren (dörrarna om du har en fyradörrars hytt) på vänstra sidan av trucken. Stoppa i slutet av två bungee stubin i hytten och stänga dörren för dem. Kasta den andra änden av bungee stubin över kanoten så att de hänger ner på höger sida av hytten.
6

Stäng de lösa ändarna av bungee stubin i lastbilen dörrarna till höger. Linorna bör sträcka tätt över toppen av kanoten.
7

Test robusthet i de obligationer genom att försöka lyfta eller skaka kanoten. När ordentligt, bör kanoten inte flytta utan att flytta lastbilen också.
8

Kör till din destination och koppla bort bungee stubin vilar över mitten av kanoten. Ta bort den bakre bungee rep och främre bungee rep. Lyft kanoten från toppen av lastbilen. Addera Rack Metod
9

Lyft kanoten på kanot rack på taket på din bil. Har en assistent hjälpa dig. Rada upp framsidan av kanot med den främre stötfångaren för din lastbil.
10

Skjut ett bungee rep genom krok på framsidan av kanoten. Dra båda ändarna av bungee rep ned och säkra dem till den främre stötfångaren på bilen.
11

Thread ett bungee rep genom den bakre kroken på kanoten. Fäst ändarna av bungee stubin nedanför den bakre stötfångaren.
12

Hook ena sidan av en bungee rep till vänster sida av räcket nära vindrutan. Kasta bungee rep över kanoten och fäst den till andra sidan av racket. Säkra en andra gummiband på detta sätt på andra sidan av racket.
13

Skaka kanoten att säkerställa att den är säker. Kanoten ska inte röra sig oberoende av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142642.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.