Hur man parkera en Traktorsläp

till en punkt, backa en traktor är som att backa en pickup med en släp. Dock skiljer en traktor genom att den har tryckluftsbromsar och ett femte hjul kontakt. Kombinera dessa med det faktum att en traktor är större än många människors hem - och väger nästan lika mycket - man kan se att det finns en hel del på spel när utöka den. Stommen Situationen kommer att vara olika för varje leveranspunkt. Det kommer dock att vara en variant av en av tre backing teknik, parallell underlag, rak uppbackning eller vinklad uppbackning. Alla dessa tekniker har saker gemensamt. Instruktioner
1

Aktivera bromsen och få ur bilen för att utvärdera situationen. Ta reda på om det finns några riskområden såsom hål, diken eller byggnader att vara medveten om.
2

Gör en mental plan innan du börjar säkerhetskopiera. Bestäm om du ska backa parallella, raka eller i vinkel. Bestäm dina vinklar. En rak rygg-up är det enklaste och minst farliga. Om möjligt, placera trucken så att du kan göra en rak back-up.
3

Välj en riktpunkt på lastbryggan som du kan se i minst en spegel. Siktar punkter är ofta målade på kajen. Håll en av de bakre hörnen på släpet som syftar till den punkten när du tillbaka.
4

Slå på varningsblinkers och börja backa långsamt. Använd dina speglar för att se vart du ska. Luta dig inte ur bilen och se bakåt. Om du är osäker på något, stoppa lastbilen, dra åt bromsen och få ut att omvärdera.
5

Kontrollera alla speglar och vara positiv du är uppradade korrekt som du nära dockningspunkten. I detta skede bör du använda din fot broms och koppling att krypa med.
6

När du känner trailern peka på gummilister, tillämpa fotbromsen och sedan åt handbromsen. Släpp fotbromsen långsamt tills trucken stannar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142624.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.