Hur hittar man 2006 Ford F-150 påminner

Bilföretag ofta påminner om fordon för säkerhet eller mekaniska defekter som är en produkt av dålig hantverk eller defekta delar installeras under modellåret produktion. Bilföretag skicka ut återkallelsen informationen för ett visst fordon till dess registrerade ägare. Men när man köper en begagnad bil kan det vara klokt att slå återkallelsen informationen för ett visst fordon för att se vad återkallelser har aviserats och huruvida fordonet har underhållits för dem. Europaparlamentet påminner om 2006 Ford F-150 kan kontrolleras påminner på samma sätt som alla andra Ford fordon. Saker du behöver
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Titta på förarsidan av vindrutan längs kanten och skriva ner ramnumret (VIN) . Om du redan äger det fordon du kan hänvisa till bilens registreringsbevis som innehåller VIN-nummer också.
2

Besök Ford Motor Company hemsida och leta efter "Owner Services"-fliken längst upp på sidan. Håll musen över den och välj "Underhåll av fordon." Addera 3

Klicka på "Check for påminner." Detta tar dig till återkallelsen sidan. Välj fordonstyp, vilket är Ford, och sedan ange VIN-nummer. Tryck på "Sök"-knappen. En lista över påminner för fordonet, om någon, kommer att publiceras i en lista.
4

Besök en Ford center återförsäljare tjänsten som kommer att fixa alla oadresserade påminner kostnadsfritt. En anställning kan krävas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142601.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.