Hur får man en ombyggd titel för lastbilar

En bärgas lastbilen är inte godkänt för användning i terräng på grund av en olycka eller ett tillbud som gör den farlig. Men att göra nödvändiga reparationer av en lastbil som gör det återigen säkert för användning i terräng - baserat på din statens reparation bärgning Fordonsreglementen - kan du ansöka om en ombyggd titel. Detta indikerar att du har följt de förfaranden som krävs och kan manövrera trucken på väg. Saker du behöver
Köpebrev
Titel
Intyg
Intyg om reparation
Application
Visa fler instruktioner
1

Skaffa köpebrev från säljaren tillsammans med den bärgade titeln för trucken om du köper lastbilen havererade redan. Detta säkerställer att trucken inte blir stulen och krävs vid ansökan om en ombyggd titel.
2

Kontakta din lokalisera avdelning av motorfordon och begära upplysningar avseende kraven för att reparera en bärgad lastbil. Till exempel kräver Alabama att reparationer utförda till ett bärgades fordonet måste fyllas i av en auktoriserad reparatör med en rebuilder licens för att erhålla en ombyggd titel. Addera 3

Reparera trucken enligt ditt tillstånd riktlinjer. Använda en reparatör bekant med statliga regleringar är en bra idé, eftersom fordonet måste vara motorväg lagligt, vilket betyder att det är tillåtet av staten för användning i terräng. Kontrollera att lastbilens hytt, säng och alla andra komponenter anses motorvägen laglig av ditt tillstånd. Har den rebuilder slutföra en utsaga som visar en lista över de genomförda reparationer och delar lastbil tillsammans med den plats där han köpte dem. Detta bidrar till att säkerställa några stulna delar har använts vid reparation din lastbil.
4

Ring din lokala DMV kontor och boka en tid för en inspektör att titta på din lastbil. Fyll i ansökan krävs av staten för inspektion av en bärgad fordon. Denna ansökan är densamma för lastbilar och bilar och inkluderar fabrikat, modell och år av lastbilen tillsammans med en lista över reparerade skador. Dessutom krävs det namnet på den person som slutfört arbetet och den beräknade kostnaden för reparationerna. Betala den avgift som krävs för inspektion, vilket är normalt ca $ 50 från 2010. Supply inspektören med utsaga från rebuilder.
5

Besök DMV eller inspektion station på dagen för mötet. Inspektören granskar listan över genomförda reparationer, säkerställer karossen är klar enligt de statliga riktlinjerna, och avgör om lastbilen är lagligt för användning i terräng. När inspektionen är klar, utfärdar han en "Certifiering av reparation" om trucken uppfyller normerna.
6

Ta bärgade titeln, köpebrev och reparation certifiering till titeln departementet ditt lokala DMV . Berätta expediten du behöver en ombyggd titel för din lastbil. Hon kommer att slutföra en applicaiton för en ombyggd titel för trucken med informaiton från bärgade titeln och köpebrevet.
7

Skriv i ansökan om en ombyggd titel från expediten. Visa henne en kopia av fotolegitimation, t.ex. ett körkort. Betala den avgift som krävs av ditt tillstånd. Till exempel tar Alabama en $ 15 avgift för en ombyggd titel från 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142597.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.