Hur man installerar ett bedliner i en Chevy Colorado

Du har två alternativ för bedliners, färg-på eller tillverkas. Tillverkade bedliners är skräddarsydd till trucken och bara glida på plats. Paint-om bedliners skydda fordonet från skada på samma sätt som en tillverkad bedliner, men också skydda den från rost och erbjuda några ljuddämpande egenskaper. Den Chevy Colorado har alternativ för båda typerna av bedliners. Installera tillverkade bedliners är så enkelt som att skjuta dem på plats och fästa dem med självgängande skruvar. Paint-on bedliners kräver några ytterligare steg. Saker du behöver
bedliner måla Roll-on applikator
50-grit metall sandpapper
Maskeringstejp
Diskmaskiner tvål equipment shop trasor
Visa fler instruktioner
1

Tape utanför det område av flaket som du inte vill täcka med bedliner måla.
2

Sand området som ska målas med 50-slippapper . Du behöver grov upp ytan så att bedliner färgen till fullo ansluta sig.
3

Rengör området noggrant med en blandning av diskmedel och vatten. Scrub bort eventuellt fett, olja eller smuts. Skölj området grundligt med vatten och låt den torka helt innan du fortsätter.
4

Häll bedliner direkt i sängen. Använd en roll-on applikator för att sprida den runt. Häll en stor pöl nära sidorna av sängen. Doppa applikatorn till pöl och måla sidorna. Sprid en tjock päls på sängen av lastbilen. Låt det torka och sedan lägga till ytterligare lager och returresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142583.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.