Mack dumper specifikation

Mack producerar Granite-serien och TerraPro serie sopbilar. Den Granite-serien är byggd för tunga dragande, roll-off och bak-lastning applikationer. Detta är den lastbil du ibland se på byggarbetsplatser flytta tunga material eller fungera som ett kommunalt avfall dumprar, plocka upp bostäder skräp. Den är byggd för front, sida eller bakre lastning, och finns i två förarhytter som. Granite-serien

Granite-serien är byggd med en förstärkt ram och konstruerade för jämn viktfördelning. Denna lastbil kan vara utrustad med en bakre belastning sopbilen ansökan eller kan utrustas för att dra rulle-off containrar. Dess hytten är anlagd som en traditionell semi. Mack annonserar funktioner som förbättrar förarens komfort, inklusive stödjande säten och en design som ger extra benutrymme. Mack erbjuder ett urval av 12 motorer i Granite-serien. Basen Motorn ger 300 till 325 hästkrafter. Den Granit kan beställas med framaxeln kapaciteter mellan 12.000 och 23.000 pounds och bakaxel kapaciteter från 23.000 till 30.000 pounds. TerraPro finns i Addera TerraPro Cabover

en Cabover design och ett lågt insteg design. I den traditionellt utformade Cabover, sitter förarstolen över framaxeln. Denna modell har en snäv vändradie, modern hytt och bra förare sikt. Mack främjar detta hyttdesign som effektiv, ergonomisk och utformad för förarkomfort. Denna truck har framaxeln kapaciteter från 12.000 pounds till 23.000 pounds, och bakaxel kapaciteter mellan 23.000 och 30.000 pounds. Det finns ett urval av nio motorer i denna modell.
TerraPro Low Entry

TerraPro Low Entry är en innovativ design med ett steg posten. I sin 2010 broschyr, förklarar Mack man försökt omfattande tågförarinmatning att utveckla hyttens design och funktioner av TerraPro lågt insteg. Som ett resultat, har lastbilen stora dörröppningar, en 17-tums steg-down höjd, en bred konsol och en omdesignad hytt belysning. The Low Entry kan drivas från vänster eller höger sida av hytten, med styrspakarna på båda sidor. Framaxel kapacitet är 20,000 pounds, och bakaxel kapacitet är 23.000 eller 30,000 pounds. Kunderna kan välja mellan två motorer, och kan också välja dörren konfiguration som bäst tjänar deras behov.
Miljömaskin

2010 Mack Trucks har MP7 och mp8 dieselmotorer som kräver ultra lågsvavlig diesel. Dessa motorer använder ett partikelfilter i avgassystemet som oxiderar sot och minskar partikelutsläppen med 90 procent. Macks ClearTech Selective Catalytic Reduction teknologi reducerar utsläpp av kväveoxider.

Mack erbjuder en valfri Cummins Westport Naturgas motor i sin TerraPro Cabover och TerraPro lågt insteg lastbilar vägra. Denna motor körs på komprimerad naturgas, flytande naturgas, deponigas eller vätgas komprimerad naturgas. Det är ren förbränning, producerar 300-320 hästkrafter och uppfyller EPA 2010 och CARB utsläppsnormer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142572.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.