Hur får man fler hästkrafter Out of My Chevy 350 Small Block

Chevy 350 är en mycket enkel och billig motor att bygga och att lägga hästkrafter till. Som en följd av detta är denna motor finns i applikationer från hot rods och sportbilar till båtar och lastbilar. Oavsett vilket program du Chevy 350 motor är i, kan några enkla steg får du mer bättre prestanda och högre effekt. Instruktioner
1

Ändra din luftintag. Detta kan göras på en mängd olika sätt, från att helt enkelt installera en K & N luftfilter att installera en komplett kall-luft-insugningssystemet. En kall-luft-intag system erbjuds också av K & N, kommer att få den mest hästkrafter, men är den dyraste. Ju mer sval luft din motor kan ta in, desto mer hästkrafter det kan generera, så välj intag ändringar du gör baserat på vad hästkrafter vinner du önskar.
2

Ändra ditt avgassystem. När du har ökat luftintag, måste du ge motorn en plats för att luften ska gå. Avgassystem inkluderar ett dubbelt avgassystem, rubriker och ökar i rördiameter upp till 3 inches. Headers är vetenskapligt utformade avgasgrenrör som ger rätt mottryck för din motor, och samtidigt gör det möjligt att "andas" mer effektivt. Dyrare headers göra ett bättre jobb för att öka hästkrafter, och är av högre kvalitet. Ett dubbelt avgassystem anses vara den mest effektiva för hästkrafter vinst, men av estetiska skäl, ibland ett enda avgassystem kan utformas för att ge tillräcklig hästkrafter vinst utan att förringa utseendet av en hot rod.
3

Ändra dina kamaxlar och ventilstyrning. Från kammar med mer lyft och duration, till vapen rullvipparm och hydrauliska lyftar, öka hästkrafter genom modifieringar gasarmaturen är relativt billigt. Men vissa kamaxlar minska körbarhet i din Chevy 350 som en gata fordon. Typiskt är något över vad som kallas en RV cam alltför radikal för gatbruk, och betraktas som en racing kam. Roller rockers och hydrauliska lyftare öka hästkrafter genom att minska motståndet i ventilen tåget. Dessa ändringar kräver ett minimum av motor demontering, och kan förbättra prestandan avsevärt.
4

köpa ny topplock, eller har din portade och polerade. Det finns flera olika företag som erbjuder olika topplock konfigurationer för att förbättra prestanda och hästkrafter. Dessa förbättrar bränsle och luftflöde genom större ventiler och särskilt utformade insugs-och avgasportar. Ofta är dessa huvuden är aluminium istället för gjutjärn, och på så sätt minska motorns vikt också. En verkstad kan bygga era huvuden, och polera hamnar. Detta kan inte producera så mycket hästkrafter vinst som nya huvuden, men det är i allmänhet billigare.
5

Har din motor ombyggd och blueprinted. Blueprinting en motor innebär matematiska beräkningar för att se till att vev, kamaxlar, kolvar och cylindrar alla träffas exakta specifikationer. En ombyggd motor eller en från en fabrik som du köpt är tillåtet en viss mängd fel i dessa områden. Om den inte är exakt, fortfarande det levereras, och anses uppfylla fabrikens specifikationer. En blueprinted motor har en mindre felmarginal. Exakta specifikationer efterfrågas, och därmed motorn går bättre och producerar mer hästkrafter. Vid denna punkt kan motorn borras ut för mer volym, och vevaxeln kan ändras. Dessa steg kommer att leda till betydande hästkrafter vinst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142562.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.