Toyota Tacoma specifikation

Den Tacoma är Toyotas kompakta pickup erbjuds med tre cab storlekar: den regelbundna hytten, förlängd hytt och hytt. Förutom de vanliga specifikationerna, kan du välja mellan sju exteriöra färger som du bygger din lastbil. Enligt MSN Autos, är kostnaden för en 2011 Tacoma jämförbar med liknande storlek lastbilar, som börjar på $ 16,365. Effekt

fyra cylindrar och en 2,7-liters motor med 159 hästkrafter vid 5.200 rpm ger kraften bakom denna lastbil. En 5-växlad växellåda och en automatisk differentialbroms är standard. 10-tums bak trumbromsar, power-assisted skivbromsar fram som mäter 10,83 inches i diameter och rack-and-pinion servostyrning ger kontrollen bakom Tacoma. När du reser off-road, spolen-våren fjädring fram och bladfjädring bak fjädring med förskjutna utombordare-monterade absorbenter gas chock ger en bekväm åktur.
Bränsleeffektivitet
< p> Denna låga utsläpp lastbil genomsnitt 21 miles per gallon i staden och 25 miles per gallon på motorvägen. Enligt US Department of Energy, det genomsnittliga belopp som du kan räkna med att spendera på bensin för 2WD Tacoma att resa 25 miles är $ 3,28, och för att fylla upp den 21-liters bensintank är ungefär $ 55.


Mått

maximiantal sittplatser för Tacoma är tre personer. Fram-och bak-sätet utrymme mäter 40 inches, benutrymmet är 41,3 inches och axelbredd är 58,1 inches. Den maximala passagerar utrymmet är 56,1 kubikfot. Truckens längd är 190,4 inches, är bredden 72.2 inches och höjden är 65,8 inches. Flaket är 73,5 inches lång, med en säng höjd av 18 inches och en total säng bredd av 56,7 inches.
Vikt och Dragkapacitet

Toyota Tacoma har en totalvikt av 4,600 pounds och en bruttovikt inklusive bogsering paket på 7500 pounds. Truckens maximala dragkapacitet är 3,500 pounds.
Safety

Toyotas Smart Stop Technology erbjuder säkerhet genom att minska motoreffekten som bromsarna ansätts för att hjälpa bilen att stanna. Förare och passagerare krockkuddar skyddar dig i händelse av en olycka. Låsningsfria bromsar och automatisk däcktryckskontroll arbetet med att säkerställa fordonssäkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142556.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.