1937 Chevy Pickup Specifikationer

1937 Chevrolet introducerade sin första moderna lätta lastbilar serie som delade formgivningsdetaljer med sina personbilar, enligt PickupTruck.com, en kollektor-truck hemsida. Basen fordon av 1937 lätta lastbilar linje var den halv-tons pickup. Att fordonet och resten av lätta lastbilar linje presenterade en omdesignad hytt som erbjuder förbättrad förarkomfort och bekvämlighet med instrument och reglage klustrade för enkel användning. Motor

1937 Chevy halv-tons pickup drevs av en vätskekyld, sexcylindriga, in-line, gjutjärn, toppventilsmotor undan 216,5 cubic inches, enligt Chevy Gammal bil Manuell Project. Det bedömdes vid 76 hästkrafter och 170 foot-pounds av vridmoment. Det presenterade GM: s "Blue Flame" förbränningskammaren design.
Drive Train

Motorn drev bakhjulen via en manuell växellåda som erbjuder tre växlar framåt och en bakåt med synkron ingrepp andra och tredje växeln, som är ansluten till motorn med en enkel-platta torr koppling, sade gm. Transmissionen ansluten till halvflytande bakre drivaxeln via en stål drivaxel. Lastbilen hade en 18-gallon bränsle kapacitet och en sex-volts, negativ jord elsystem drivs av en inbyggd generator.
Chassis

Den 1937 Chevy pickup hade en ram stålkanal och fem tvärbalkar, med en stål-hytt och säng fäst vid ramen. Front suspension var en stål I-balk, solid axel med en semi-elliptiska blad fjäder i varje ände. Bakaxeln hängde också från semi-elliptiska bladfjädrar i varje ände. Chassit hade en enkelverkande hydraulisk stötdämpare vid varje hjul. Lastbilen hade manuella mask-och-sektorn styrväxel, och fyra hjul manuella hydrauliska trumbromsar. Den red på fyra 8 av 16 däck monterade på 16-tums stålfälgar
Dimensioner

1937 Chevy halv-tons pickup var 183,5 inches lång med en 112. - tums hjulbas. Det var 70.5 inches bred och var 74 inches hög. Stålet sängen var 78 inches lång, 45,75 inches bred och 14 inches djupt. Det vägde 2945 £. Stålet hytten hade en bänk och kunde sittplats tre personer. Lastbilen kom med en komplett verktygslåda, däck pump och börja vev för nödsituationer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142539.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.