2007 Silverado Specifikationer

för 2007 Silverado släpptes hösten 2006 av Chevrolet uppdelningen av General Motors. Silverado är Chevrolets full-size pickup alternativ. Den Silverado infördes 1998, men 2007 års version innehåller uppdaterade funktioner för bekvämlighet, komfort och prestanda. Oavsett om du behöver en lastbil för att dra tunga laster över ojämna vägar eller vill ha en lastbil för stadskörning, är det Chevy Silverado utrustade för att hantera alla terränger. Prestanda

2007 Chevrolet Silverado lastbil finns i vanlig hytt, förlängd hytt och besättningen stilar cab. Motoralternativ inkluderar en 195-hästkrafter, 4,3-liters V6-motor, en 285-hästkrafter, 4,8-liters V8-motor, och en 367-hästkrafter, 6,0-liters V8-motor som kan producera 375 £-fötter vridmoment. Alla dessa lastbilar är utrustade med en fyra-växlad automatlåda. Drivlina typer är en bak-wheel-drive eller fyra-hjulsdrivna alternativ. Regelbundna och förlängda hytten lastbilar kommer med en sexcylindrig växt drivlina, medan det finns tre drivsystem alternativ för V8-modeller, inklusive en FlexFuel alternativ som kan bränna bensin eller E85 etanolbränsle. Den genomsnittliga EPA uppskattning för bränsleekonomin är 21 miles per gallon på motorvägen och 16 mpg i staden.
Komfort och bekvämlighet

2007 Silverado är utformad för att ge förare och passagerare med en bekväm åktur. Lastbilarna har värme och luftkonditionering. Interiören inkluderar eluttag, dörrautomatik, tilt styrning, läderklädda ratten, mugghållare, Takkonsol, lås makt, elektriska fönsterhissar, farthållare och ett fordon informationscenter. Strålkastarna slås på automatiskt när det blir mörkt. Den stereo inkluderar en CD-spelare, och det är ett fordon informationscenter på instrumentbrädan. Exteriört gäller tonade fönster, fullt reservdäck, dragkrokar och en tung batteri.
Safety

2007 Silverado levereras som standard med varselljus . De sidospeglar kan vika undan för att hindra dem från att bryta. Speglarna är också lätt att justera med förarsidans strömkontroller. De yttre speglarna värms för att ge synlighet även vid låga utomhustemperaturer. Den bakre fönstret har också en inbyggd defroster. Fordonet har förarsidan och passagerarsidan sidokrockkuddar. Föraren och passagerare har over-the-axeln, två-punkt säkerhetsselar, och den mellersta sätet har ett höftbälte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142525.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.