Hur att lasta och ladda Trucks Gas Tanker

Om du kör en tankbil, du kommer att behöva för att veta hur man laddar det och lossa den med bränsle. Eftersom tankbilar bära en så stor mängd bränsle, är det oerhört viktigt att detta bränsle lastas och lossas korrekt, ett misstag som skulle vara liten i en vanlig bil eller lastbil förvärras om det händer med den större mängden och flödet i en tankfartyg. Instruktioner
1

Fäst ångslangen till ånga avgasporten. Se till att det är tätt. Denna slang drar ånga ur bilen och in i ångan tanken, härifrån kommer det att omvandlas tillbaka till vanlig flytande bränsle, vilket minskar svinnet
2

Fäst produkten slangen till ingången ventilen. . Det är där det flytande bränslet kommer in i lastbilen. Återigen, se till att det är tätt.
3

Berätta operatören att börja köra bränslet.
4

Klättra upp för stegen på baksidan av tankfartyg och titta över toppen för att kontrollera om ånga läcker från ventilen täcker. Dessa kommer att se ut vågig luft, ungefär som luften du ser omkring ett flygplan som det taxibilar. Om du ser någon ånga, berättar föraren omedelbart.
5

Följ samma procedur för att lasta av bränsle från lastbilen. När du lastar, dock kommer ånga in i lastbilen och bränsle rinner ut ur det, snarare än tvärtom. Den använder fortfarande samma slangar, though.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142515.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.