Nissan Frontier Bogsering specifikation

Nissan Frontier är en import lätt lastbil , särskilt populärt bland off - road entusiaster på grund av dess 4x4 drivlina . Även om det inte är inriktad mot bogsering som medeltunga och tunga lastbilar , är det fortfarande en mycket kapabel plattform , särskilt i V - 6 trim . Den inline fyrcylindrig är kan bogsera men har en kraftigt minskad kapacitet jämfört med V - 6 . Four Cylinder (4x4 och 4x2 )

fyrcylindriga Frontier , både i 4x4 och 4x2, kan bogsering 3,500 pounds , även om det kommer att kräva hookup av en sju -polig släpvagn tråd och bogsera mottagare skumt . Detta förutsätter också en tom lastbil säng och torr asfalt . Addera V - 6 4x2

sexcylindriga 4x2 Frontier kan bogsering 6,500 pounds , även om det kommer att kräva den kopplar ihop en sju - polig släpvagn tråd och bogsera mottagare skumt . Detta förutsätter också en tom lastbil säng och torr asfalt .
V - 6 4x4

sexcylindriga 4x4 Frontier kan bogsering 6,300 pounds , även om det kommer att kräva att uppkopplingen av en sju - polig släpvagn tråd och bogsera mottagare skumt . Detta förutsätter också en tom lastbil säng och torr asfalt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142508.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.