Hur hittar man rätt Dodge RAM Paint

Att veta exakt vilken färg var eller kombinationen användes på din Dodge Ram Pickup kan vara en svår upptäckt. Därför är det inte bara viktigt att lokalisera taggen kulörkod på fordonet, men också förstå hur man dechiffrera taggen så att rätt färg kan hittas. Instruktioner
1

Bestäm om yttre färg är originalet genom att jämföra färgen på utsidan av trucken till färgen på den inre nedre delen av dörren. Leta upp plack kulörkod på lastbilen. Kolla under huven på bilen på vänster sida nära strålkastaren (det kan även vara belägen under passagerarsätet på golvet).
2

Bestäm lämplig färgkod när du har hittat färgen kod plack. Leta efter en kod som börjar med en bokstav och slutar med ett nummer (början brevet, vilket skulle kunna vara ett "P" eller "Q" representerar fordonets året och är oviktigt, men det slutade brevet och sifferkombination betyder lacken ). Leta efter bokstäverna "U" och "L." "U" står för överkroppen och "L" står för lägre-kroppen (i det fall då mer än en färg används). Ge ett hus färgförsörjningen med den information du har hittat för att ta reda på om de kan slå upp det på nätet.
3

Ring en lokal Dodge återförsäljare. Ge återförsäljaravtalet med fordonets identifieringsnummer (VIN), som ligger i den nedre delen av vindrutan på förarsidan. Som återförsäljare om det kan slå upp den ursprungliga färgen koden för Dodge från VIN (detta är ett alternativ till att söka koden ut själv och är ett alternativ endast tillgängligt för återförsäljare).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142501.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.