2007 Avalanche Funktioner

Chevrolet introducerade lastbilen Avalanche pickup 2002. För 2007 års modell, var det helt omgjorda. 2007 Avalanche är byggd på GM: s uppgraderade GMT 900 plattformen, som delas med Chevrolet Tahoe och Silverado, samt GMC Sierra och Yukon. Avalanche har många funktioner, varav en finns inte på de flesta andra bilar. Midgate Partition

Avalanche s midgate kan vara dess mest anmärkningsvärda inslag, skiljer den från övriga lastbilar. Den midgate partition är en hopfällbar vägg med en löstagbar glasfönster. Det är bakom baksätet och separerar det inre kabinen från lastbilens sängen. Genom att vika ner midgate, kan man öka längden på 2007 Avalanche säng från 5,3 meter till 8 meter. Tyvärr använder midgate funktionen tar bort användningen av Avalanche s baksätet.
Säkerhetsfunktioner

2007 Avalanche kom standard med fyra hjul låsningsfria bromsar. Dual-främre krockkuddar är också standard, och Avalanche kan konfigureras med side-gardin krockkuddar. Ett fordon stabilitet-system var standard på alla modeller.
Komfort och bekvämlighet

en läderklädd ratt med farthållningen knappar och ljud kontroller var standard. Elektroniskt justerbara pedaler fanns som tillval på basmodeller och ingår med mer avancerade modeller. En hands-free Bluetooth-systemet var standard på alla modeller. En DVD-spelare var tillval på alla modeller. En CD-spelare var standard och en in-dash CD-växlare var tillval på alla modeller.
Powertrain Funktioner

2007 Avalanche har en 5,3-liters V- 8 motor som ger en imponerande 310 hästkrafter. En något högre effekt version av denna motor fanns tillgängliga, som producerar 320 hästkrafter. Man kan också konfigurera Avalanche att inkludera valfri motor, en 6-liters V-8 med 366 hästkrafter. En fyrväxlad automatlåda var standard på alla modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142500.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.