2005 GMC Canyon Truck specifikationer

GMC Canyon är en medelstor pickup truck fortfarande finns att köpa från och med 2011 upplagor. Först tillverkas i 2004, är det pickup finns i två eller fyradörrars karossutformningar. Äldre modeller av Canyon kan placeras på vissa används lastbilshandlare. 2005 utgåva specifikationer accentuera lastbilens hantering, säkerhet, och bränsle funktioner ekonomi. Motor och växellåda

2005 GMC Canyon är utrustad med en 2,8-liters, fyrcylindrig radmotor och 175 hästkrafter. Motorn har en 93 mm borrning och 102 mm slaglängd. Dessutom har motorn en dubbel överliggande kamaxel, och variabla ventiltider. GMC Canyon har också en femväxlad, manuell växellåda med överväxel.
Hantering

2005 GMC Canyon implementerar ett nyckelben framvagn oberoende med krängningshämmare och vridfjädrar , och en balk bakfjädringen stelt med bladfjädrar. Lastbilen är också utrustad med en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, med bakre differentialspärr. Elektronisk antispinn via motorstyrningen hjälper föraren hantera Canyon i ogynnsamma körförhållanden.
Safety

2005 GMC Canyon har flera säkerhetsfunktioner utformade för att hålla förare och passagerarna trygga. Lastbilen interiör har förare och passagerare krockkuddar frontalkrock, samt sida barer inverkan. Varselljus och ett center högt monterade bromsljus hjälper belysa vägen under natten. Den främre förar-och passagerarsätet är utrustade med bältesförsträckare för att hålla föraren och passageraren tight utan att vara obekväm.
Bränsleekonomi och andra funktioner

2005 GMC Canyon är utrustad med en 19-gallon vanlig blyfri bränsletanken. Enligt EPA uppskattar, har Canyon en bränsleekonomi på 21 miles per gallon i staden och 27 mpg på landsväg. Ytterligare funktioner inkluderar en AM /FM-radio med en in-dash monterade CD och MP3-spelare, och luftkonditionering. Farthållaren ingår också i Canyon, som är lätta tonade rutor, och en tilt ratt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142498.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.