Hur Hyr en full lastbil Storlek Pickup

Förutom personbilar, de flesta biluthyrningsföretag har också full-size pickup lastbilar för någon att hyra. Allt du behöver hyra en av dessa mickar är ett giltigt körkort och betalningsmetod. De flesta biluthyrningsfirmor föredrar du vara minst 25 år gammal för att hyra en bil, men dessa företag också kommer att hyra ut till förare i åldrarna 21 och 24 för en extra daglig avgift. Instruktioner
Boka online
1

Besök hemsidan för din valda biluthyrare för att göra en bokning. Bokningar krävs inte på de flesta biluthyrningsfirmor, men utan en, riskerar du att hitta några full-size pickup lastbilar tillgängliga.
2

Ange din hyra stad, pick-up och avlämning datum och tider i rutorna och skicka in din ansökan. Din uthyrningsfirman kommer sedan att ge en resultatsida med de fordon som finns tillgängliga på din hyra datum.
3

Klicka på full-size lastbil som du väljer från listan över tillgängliga lägenheter. Om uthyrare vars webbplats du är på inte har någon tillgång till dessa datum, helt enkelt prova den här processen igen på en annan hyra bolagets hemsida. Genom listan över tillgängliga alternativ för din lastbil
4

Scroll uthyrning, klicka på dem du vill lägga till, till exempel extra försäkring, en bilbarnstol eller ett navigationssystem.
5

Ange ditt namn, adress och kontaktuppgifter. Vissa biluthyrningsfirmor kräver ett kreditkortsnummer för att hålla din bokning. Andra inte. Skicka in din bokningsförfrågan och skriva ut bekräftelsen sidan för din bokföring.
6

Gå till biluthyrning plats på dagen för din pick-up. Ge expediten med ditt bokningsnummer, ditt körkort och försäkringsbevis - om du inte väljer att lägga biluthyraren försäkring på din hyra. Välj om du vill att i förväg betala för din lastbil bensintank som ska fyllas när du kommer tillbaka den eller om du kommer att fylla upp det själv.
7

Presentera ditt kreditkort, kontanter eller resecheckar till uthyrningsfirman kontorist. Underteckna pappersarbete ges och ta nycklarna till lägenheten, samt din hyra pappersarbete med dig. Addera Boka via telefon
8

Call uthyrningsfirman i ditt val - prova de gula sidorna i en telefonkatalog för att hitta flera telefonnummer
9

Tala med en anställd om att hyra en full-size pickup.. Ge din hyra datum, pick-up plats och ditt fordon preferensaktier. Om ditt fordon är tillgänglig, ger expediten med ditt namn och kontaktuppgifter för att slutföra bokningen.
10

Skriv ner ditt bokningsnummer. Avsluta hyra din bil med hjälp av steg sex och sju från avsnitt ett av denna artikelserie.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142465.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.