Hur man transporterar My Car från New Jersey

Kanske du flyttar över hela landet och vill inte ta en vecka att köra din bil 3000 miles. Du kan få ett företag att frakta bilen för dig. Vissa företag använder sina egna bilar för att transportera bilar, men de väntar på lastbilen för att fylla med andra fordon innan de börjar resan, så att du utan din bil i veckor. Vissa använder transporter mäklare för att snabbt fylla upp lastbilar och leverans bilarna snabbare. Det finns några saker du behöver veta innan du bokar transport för din bil. Instruktioner
1

Hitta några företag biltransport i ditt område. Sök efter "auto transport New Jersey" i din sökmotor.
2

Ring bolagen och få prisuppgifter. Fråga om deras priser, om försäkringen är tillgänglig och om lastbilen är öppen eller stängd. En sluten lastbilen kommer att bli dyrare, men kommer att bli säkrare för din bil. Fråga hur lång tid transporten tar. Addera 3

Research bolagen. Kontrollera Better Business Bureau webbplats för klagomål om företagen. Ring hotline att den federala regeringen har satt upp för att kolla på klagomål transportföretag, försäkring och licens på 1-888-368-7238.
4

Ring ditt försäkringsbolag för att lägga till stöld och kollision till din auto politik om du inte redan har det. De flesta transportföretag inte försäkrar inte bilarna. Vissa kommer att erbjuda försäkringar för dig att köpa, men det är billigare att lägga försäkring till din befintliga politiken.
5

Besluta om ett företag och kalla dem för att upprätta ett datum. De kan plocka upp på ditt hus, eller du kan spara pengar genom att köra till deras plats. Samma sak gäller för att leverera bilen på den nya destinationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142457.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.