Hur man bogsera med en GMC Sierra 1500

A 2011 GMC Sierra 1500 har fyra olika bogsera-kapabla motorer börjar med 4.3 V8-motor, som kan hantera upp till 5100 pounds, upp till 6,2 L V8, som bogserar upp till 9700 pounds. Vissa 5.3l V8 dra upp till 10,700 pounds. Bogsering mindre än kapaciteten ökar säkerheten för föraren och passagerare genom att lägga mindre belastning på bromsarna och andra delar. Instruktioner
1

Kontrollera dragkapacitet på din GMC Sierra 1500 lastbil genom att söka på nätet. Det varierar från år och motorstorlek. Fastställa vikten av den lastade släpvagnen. Gör matten och se till GMC truck kan hantera vikten på ett säkert sätt.
2

Kontrollera GMC Sierra 1500 för fel genom att ta den till mekaniker för en wellness check. I synnerhet måste trucken bra bromsar, bra däck och allt annat i gott skick. Mekanikern kan också installera ett skumt och tråd lastbilen lamporna för släpvagn.
3

Tillbaka GMC Sierra 1500 till dragkroken, rikta in trailern kopplingen med kulan på släpvagnen. Svanhals släpvagnar fungerar på samma sätt -. Rikta kulan i mitten av flaket med släpvagn koppel
4

Släpp dragkrok, med veven, på DRAGKROK, och krok kedjorna till trucken under stötfångaren.
5

in trailern elsladd i lastbilens kontakt. Det är oftast bredvid skumt. Köp en adapter på en lastbil eller bilverkstäder butiken, om anslutningarna inte matchar.
6

Slå på lastbilen, spänn fast dig och glida Sierra i enhet. Applicera bromsar frikostigt och lämnar gott om utrymme under svängar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142456.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.