Hur får man fler hästkrafter för 2007 Chevy Silverado

Den 2007 Chevy Silverado kommer med en mängd olika motorstorlekar från den 4,3-liters med 195 hästkrafter till 4,8-liter och 295 hästkrafter, och slutligen, den 5,3-liters motor, som har 315 hästkrafter. Det bästa sättet att förbättra hästkrafter av Vilken motor du än väljer är att ersätta en del av de lager komponenter med modifierade versioner. Det innebär lite extra investering från din sida, men öka hästkrafter på din motor kommer att göra det kommer att köras mer effektivt, vilket ger dig bättre bränsleekonomi så att de ändringar som kommer att betala för sig själva. Instruktioner
1

Byt beståndet systemet luftintaget med en utformad för att ge bättre hästkrafter. Det gör detta genom att filtrera smuts ur luften som strömmar genom din motor, så att luften kan flöda bättre. En motor som har mer luft rör sig genom det körs på en svalare temperatur och är därför effektivare. Bättre luftfiltrering kan ge dig upp till 10 procent mer hästkrafter.
2

Ändra standard avgassystem som lastbilen kom med. Ett avgassystem med ett högt flöde ljuddämparen kommer att ge dig mer hästkrafter genom att låta luften ur motorn snabbare. Öka diametern på avgasröret kommer också att förbättra luftflödet.
3

Byt tändstiften att göra motorn presterar bättre. Badly tändstift kan allvarligt minska hästkrafter som du får från din motor. Kontrollera instruktionsboken för att bekräfta den rekommenderade gnistbildning avstånd, och kolla propparna regelbundet för att säkerställa att de är i gott skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142437.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.