Hur man byter 1994 Chevy Player Truck band med CD

Fabriken kassettbandspelare i en 1994 Chevrolet lastbil är en tvådelad systemet. Kassettdäcket i instrumentbrädan är kontrollen ansiktet för CDM (Control Data Module), en liten låda under instrumentbrädan. Du kan byta ut kassettdäcket med en CD-spelare. Detta kräver avlägsnande och effektivt förbi CDM, gör den ineffektiv. Saker du behöver
Skruvmejsel
adapter Kabel för 1994 Chevy truck
Eftermarknad CD-spelare
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och ta bort två skruvar under instrumentbrädan, på vardera sidan av ratten. Dra på panelen för att frigöra förbindningsflikarna och ta bort streck helt.
2

Leta CDM lådan (se Resurser för länk till en bild) och ta bort kontakter och skruvar på den. Koppla bort kablaget och svarta antennkabeln från det och ta bort lådan.
3

Ta bort skruvarna kring kassettbandspelare på instrumentbrädan. Dra kontakten kabelstammen ut på baksidan av enheten och dra ut den helt.
4

Placera din nya CD-spelaren i radion facket. Skruva in den på plats med hjälp av skruvarna du tog bort i steg 3. Anslut ena änden av Chevy kablage adapter på baksidan av CD-spelaren, och den andra änden i sele du bort från CDM rutan i steg 2.
5

Sätt streck på plats och sätt tillbaka skruvarna du tog bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142424.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.