Så se upp Brandbil eller brand Numbers Truck

Brandbilar är stora, röda, högt - och numrerade för enkel spårning. Alla brandfordon kallas "apparat" som skiljer sig åt beroende på deras funktion. En brandbil, som ibland kallas en "pumpningselementet," kan göra tre jobb: pump, transport brandmän och bära slang. En brandbil transporterar stegar och utrustning --- men inte har en pump. Brandskydd distrikt hålla koll på sina motorer och lastbilar genom unika talsystem. Om du känner till det system för numrering, kan du använda en brandbil är numret att spåra det till sin station. Instruktioner
1

Skriv ner numret på den brandbil eller motor. Om du inte kan skriva ner det, försöka komma ihåg de första siffrorna. Dessa bör hjälpa dig att identifiera distriktet brandskydd eller station till vilken motorn eller lastbil hör.
2

Ring din lokala distrikt brandskydd. Även om du kan bara ge den första par av siffror, bör brandskydd personal kunna berätta om lastbilen eller motorn är en del av deras flotta. Om det inte är, kommer de förmodligen att kunna peka dig i rätt distrikt.
3

Kontrollera brandskyddet stadsdelens hemsida för information om brand "apparater" eller utrustning. Några lista numren och bilder av brandbilar och lastbilar höger på sajten. Om du inte vet namnet på brandskydd distriktet, börja på ditt län eller ort hemsida.
4

Försök att avkoda en motor eller lastbil nummer baserat på gemensamma talsystem. I många distrikt brandskydd, identifierar det första numret eller par nummer distriktet brandskydd, nästa nummer betecknar stationen och den sista siffran anger vilken typ av apparat. Tillämpningen av detta system till Motor 7710, "77" är distriktets nummer, "1" är den station nummer och "0" indikerar bilens funktion, i detta fall, en brandbil. Vissa städer har mycket enkla numrering system. Till exempel, om Station 2 har tre motorer, kan de numreras Motor 21 Motor 22 och motor 23.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142423.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.