Hitachi ZX330 grävmaskin Specifikationer

Hitachi Group är ett bolag bedriver affärsmöjligheter inom områden som hushållsapparater, logistik och social infrastruktur. Den erbjuder produkter och tjänster för både konsumenter och företag i olika kategorier såsom persondatorer, hushållsapparater, IT, transport och bioteknik. Hitachi erbjuder också entreprenadmaskiner såsom ZX330 Hydraulgrävmaskin. Motor

ZX330 Hydraulgrävmaskinens motor är en Isuzu AA-6HK1X med 6 cylindrar. Det är en fyra-cykel, vattenkyld, direktinsprutad motor med turboladdad aspiration. Strömmen mäts vid 2000 rpm medan vridmomentet mäts vid 1.700 rpm, med ett maximalt vridmoment på 873 Nm. Den har en cylindervolym på 7,790 liter, en borrning och slaglängd 115 mm med 125 mm och tar två 12 volts batterier.
Hydraulsystem

Hydraulsystemet har ett arbete modväljare samt en varvtalsreglering. Den har två variabelt deplacement motorer axialkolvpumpar för resor och en axialkolvmotor för swing. De hydrauliska cylindrarna använder höga rör hållfasthet kolv och stavar medan kretsarna använder högkvalitativa hydrauliska filter.
Övre konstruktion

roterande ram Hitachi ZX330 Hydraulgrävmaskin har en svetsad robust lådkonstruktion med en D-sektionen ram. Hastigheten och vridmomentet av svingen enheten är 11,8 rpm och 103 kNm resp. Förarhytten är 1005 mm bred och 1675 mm hög med en vilstol och förstärkt glas fönster.
Underrede

grävmaskin har en traktor-typ underrede med smorda band rullar, drev med flytande tätningar och lättingar. De 45 spår skor är gjorda av induktion valsad legering. Underredet har sju undre rullar, två övre rullar och tre vakter spår. Den levereras med en spring-set/hydraulic Lossa parkeringsbromsen och varje spår drivs av en tudelad axialkolvmotor. Den når hastigheter på upp till 5 kilometer i timmen och den systemansvarige är high-low.
Kapacitet och mått

grävmaskin har ett bränsle kapacitet på 560 liter , en kylvätska kapacitet på 35 liter och en motorolja kapacitet på 36 liter. Den hydrauliska oljetanken rymmer 154 liter medan det hydrauliska systemet i sig rymmer 320 liter. Underredet har en längd på 4640 mm och en bredd av 3,190 mm, den totala bredden av den övre strukturen mäter 2.995 mm och hyttens totala höjden når 3,140 mm. Den har en motvikt clearance på 1,16 mm, en påkörning längd 3310 mm och en påkörning svängradie 3.320 mm.
DJUPGRÄVNINGSAGGREGAT

Armarna och boom av Hitachi ZX330 Hydraulgrävmaskin är av lådsektion, svetsad konstruktion. Bommen mäter 6.4 meter och armarna finns i längderna 2,66, 3,2 och 4 meter. Skopan är tillverkad av en svetsad stålkonstruktion och det finns ett sidospel justera mekanismen på fäste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142414.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.