Hur till låsa upp en Dodge Pickup

Under löptiden av din Dodge Ram 1500 , en lastbil som är listad som fjärde på MSN Autos topp 10 mest populära mikar , kommer du låsa den och låsa upp den nästan dagligen . Det finns en handfull olika sätt att låsa upp bilen . Vissa är enkla och andra kräver ansträngning , tid och en avgift . Saker du behöver Truck dörren nyckeln
Keyless inresa fjärrkontrollen
$ 50 eller mer
Visa fler instruktioner
1

Använd nyckeln dörren . Placera den i nyckelhålet och vrid för att låsa upp dörren .
2

Använd truckens keyless -entry fjärrkontroll . Om din Dodge pickup byggdes 2000 eller senare , har det sannolikt denna funktion . Fjärrkontrollen är en liten enhet som normalt är ansluten till din nyckelring . Den har en knapp för att låsa eller låsa upp dörrarna . Notera att de flesta fjärrkontroller körs på ett batteri , så om fjärrkontrollen inte fungerar , byt ut batteriet och försök igen .
3

ringa en låssmed för att låsa upp din bil om du inte har den nyckel och inte har en fjärrkontroll . Många låssmeder är tillgängliga 24 timmar om dygnet och kommer att resa till din lastbil läge . Typiska låssmed avgifter är mellan $ 30 och $ 50 i november 2010, även om priset och betalningsalternativ kan variera .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142411.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.