Information om Grand Cherokee SRT8

En gång känd som den snabbaste SUV på planeten, är Grand Cherokee SRT8 en högpresterande sport utility fordon som tillverkas av General Motors. Detta fordon offrar bränsleekonomin för enorma makt vinster över basmodellen Grand Cherokee SUV. Utöver den uppgraderade motorn, det kommer också utrustad med en sportchassi, uppgraderad växellåda att hantera effektökningen, yttre förbättringar kropp och höga prestanda fälgar och däck. Motorspecifikationer

Producera nästan dubbla hästkrafter av basmodellen Grand Cherokee, den sugmotor SRT8 genererar en topp hästkrafter nivå på 420 till 6200 RPM. Den 6,1 liters V8-motor genererar också £ 420-fötter vridmoment vid 4800 rpm och är parad med en femstegad automatlåda. Som den mest kraftfulla motor tillgänglig i Grand Cherokee raden, uppnår det lägsta gas körsträcka, rapportering 11 mpg för stadskörning och 14 mph för landsvägskörning. Den har 16 ventiler och en total förskjutning på 6059 cc. Borrningen och slaglängd srt8 motor är 3,66 och 3,57 inches, respektive, och den har ett kompressionsförhållande på 10,3:1.
Exteriör Specifikationer

Liksom andra Grand Cherokees, de SRT8 har fyra dörrar, men bär en tyngre tjänstevikt på 4819 pounds på grund av sin större motor. SUV totala längd är 195,1 inches med en total hjulbas på 109,5 inches. På grund av sportchassi, har SRT8 en lägre total höjd i förhållande till andra Grand Cherokee, mäter in på 66,7 inches, vilket ger en 7-tums markfrigång. Dess totala bredd är 73,30 inches, vilket är något bredare än basmodellen, ger SRT8 förbättrad hantering.
Inredning Specifikationer

innermåtten på SRT8 är nästan identiska med dem i de övriga Grand Cherokee modeller. För främre passagerare, erbjuder SRT8 39.7 inches av utrymme och 41,7 inches av benutrymme, jämfört med 39,3 och 35,5 inches, respektive, för baksätespassagerarna. Standard invändig utrustning ingår luftkonditionering, luta styrning, lädersäten och ratt, en DVD-spelare och makt justerbart förarsäte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142406.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.