Information om Toyota Tacoma SR5 4X4

"SR5" är en beteckning för en viss förpackning Toyota erbjuder på olika typer av fordon, inklusive Tacoma lastbilar. Dragen av en SR5-stil modellen är antingen kosmetiska eller mekanisk. Allmänt Toyota Tacoma 4x4 Funktioner

Toyota Tacoma 4x4 är medelstora pickup lastbilar som kommer i tre cab stilar: Regular Cab, Tillgång Cab och Double Cab, liksom flera trim stilar. Du kan välja en Tacoma med antingen en 2,7-liters, fyrcylindrig motor eller en 4-liters, V-6 motor. Den fyrcylindriga motorn kommer med antingen en femväxlad manuell eller en fyra-växlad automatlåda, och V-6 levereras med antingen en sexväxlad manuell eller en femstegad automatlåda.

SR5 Mekaniska funktioner

Toyota Tacoma SR5 paket har makt utanför speglar på modeller Tillgång Cab, en fjärr keyless inresa system, farthållare, varvtalsreglerade vindrutetorkare och en baklucka-handtag integrerad backup kamera kopplad med en automatisk avbländning spegel med en bildskärm.
SR5 kosmetik

Toyota Tacoma SR5 paket har en kromad grill surround och bakre stötfångare, färg-knappat främre stötfångare och över-fendrar, dimljus på V-6 modeller, en glidande bakruta med sekretess glas och skålade säten med svankstöd för föraren. I SR5 inkluderar även Toyotas SR5 tyg trim, metallic-ton instrumentpanelen trim, läderklädda ratten med ljud kontroller, läderklädda shifter på modeller med automatlåda, en SR5 passerkort och dubbla solskydd med speglar och fyllmedel.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142401.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.