Min 1994 Toyota Pickup startar inte

Toyota pickup inte genomgå många förändringar mellan 1990 och 1994. 1994 pickup presenterade ABS eller låsningsfria bromssystem, och en bränsleinsprutning fyrcylindrig motor med en option på en sexcylindrig tillgängliga. När en 1994 Toyota pickup inte startar på rätt sätt, är det sannolikt på att ett vanligt bil problem, eftersom pickup hade ingen motor relaterat påminner om det årets modell. Instruktioner
1

Öppna huven på din pickup och tittar på anslutningarna till batteriet. Ibland anslutningarna till batteriet kan vara lös eller korroderad. Om korrosion hittas, rengöra med en fuktig trasa. Om ingen korrosion förekommer, se till att anslutningarna är täta.
2

Vrid nyckeln till "ON" i pickup. Om knappen inte tänds, är din ratten låst. Vissa ägare av 1994 pickup har klagat på svårigheten att låsa hjulet. Wiggle nyckeln långsamt i tändningslåset när du vrider ratten fram och tillbaka.
3

Kontrollera batteriets funktion. Med nyckeln i "On" läge, slå på innerbelysningen eller strålkastare. Om de inte fungerar, kan du behöva ladda eller byta ut batteriet.
4

bort tändstiften och tändstift kablar. Tryck trådarna till en metall område. Om det inte finns någon gnista, är tändstift antänder inte korrekt att starta motorn.
5

Kontrollera nivåerna av vätskorna i Toyota pickup. Inte använda rätt vätskor eller har liten eller ingen vätska kan orsaka att motorn knackar och sedan gripa. Inte bara kommer detta att påverka truckens förmåga att starta, det kan orsaka allvarliga skador på motorn. Det borde vara normalt ca 5,5 liter olja i Toyota pickup. Icke-syntetisk 10W-30 rekommenderas. Kontrollera bensinkompositionerna nivåer. Vanlig blyfri vanligtvis rekommenderas för Toyota pickup. Pickupen har en gas mätare, men ibland kan det vara fel. Lägg in ett extra gallon gas och försök starta igen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142398.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.