Cap Rack Instruktioner

Ett lock rack är en uppsättning av två stänger som är monterade på toppen av locket på din lastbil. Staplarna är inställda parallellt med varandra längs bredden av locket och gör att du kan bära upp last på taket. Du kan få universella lock rack som alla i huvudsak följa samma installationsstegen involverar bakre fästena som tillåter smärre justeringar avseende den gemensamma jordbrukspolitiken vinklar. Du kan enkelt installera ett tak rack själv i en kort tid för att dra vad det är du måste flytta. Saker du behöver
Cap rack med medföljande hårdvara och barer rack
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Skjut stången änden av den vridbara plattan i hålrummet i det bakre fästet. Den vridbara plattan är den platta som fäst armarna på locket rack, och gångledshållaren är den del som är kopplad till själva taket av locket.
2

Anslut båda vridbara plattor till var och en av de bakre fästena. Du kommer att ha fyra uppsättningar totalt. En uppsättning för varje ände av varje rack bar.
3

Håll en av arm parentes mot en av de svängbara plattorna, rada upp de borrade hål i varje. Den horisontella kurvan för armarna ska peka bort från det bakre fästet.
4

Sätt en bult genom varje hål och glida en bricka på slutet. Dra brickan och bulten på plats med en mutter och skiftnyckel.
5

Fäst de återstående armarna till resten av de svängbara plattorna och konsoler. Dessa är de färdiga fästen för locket rack.
6

Ställ de fyra monteringshålen aggregaten på toppen av locket. Det bör finnas två till vänster och två till höger hattens kanter i linje med varandra. Utrymmet mellan de främre och bakre aggregat bör vara den sträcka isär du vill att kuggstängerna att vara.
7

Vänd enheterna så de horisontella kurvor av armarna på aggregaten är i mot insidan av locket.
8

in bultar i ändarna på en av rack barer och ställ den över en uppsättning av montering församlingar. Bultarna i baren ska gå in i hålen i armarna.
9

Justera lekarplattan inom parentes tills armarna är platt mot undersidan av ribban. Dra åt bultarna ner med brickor och muttrar för att ansluta sig till baren för montering församlingar.
10

Fäst den andra kuggstången till den återstående uppsättningen av fästen. Kontrollera placeringen av staplarna igen på toppen av locket för att se till att de placeras korrekt. Genom hålen i det bakre fästet och in i locket
11

Drill. Använd en borrmaskin för att göra dessa hål så att du kan sätta fast fästena locket.
12

in en bult i varje hål och dra åt dem med brickor och muttrar. Gå i locket för att dra åt muttrarna och stället säkras på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142394.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.