Hur man lagrar Pans oljebytesintervall i en lastbil Shop

En lastbil verkstad är säker på att fyllas med objekt som är fet och oljig. Oljeavtappning pannor är avgörande för lastbil affärer, eftersom lastbilar kräver regelbundna oljebyten. Korrekt Oljetråg lagring gör lastbil reparationsverkstäder mer organiserad och säkrare för alla eftersom alla poster läggs i en angiven plats. Korrekt förvaring förhindrar också risken för att halka och falla på vårdslösa oljeutsläpp. Saker du behöver
Stor behållare för använd motorolja
Funnel
Kattsand
Push kvast
trasa
Träpall
Visa fler instruktioner

1

Häll använd motorolja från Oljetråg i en stor förvaringsbehållare som ska återvinnas. Om en åderlåtning pan inte har en häll pip, använd en tratt för att leda oljan i behållaren.
2

Spread kattsand eller kommersiell olja absorbator över oljespill där du förändrat olja. Detta kommer att absorbera olja från golvet och förebygga glider i butiken.
3

Sopa upp den oljiga kattsand med en push kvast och tar hand om den kullen.

4

Sprid en stor droppe trasa i det område du har utsett för att lagra dina kastruller oljebytesintervaller. Området bör vara lättillgänglig, men utanför områden med hög trafik.
5

Placera en träpall över trasa för att hålla kastruller oljebytesintervaller. Den träpall kommer att höja de drain kokkärl och trasa kommer att innehålla olja droppar.
6

Stapla dina kokkärl oljebytesintervaller ovanpå träpall börjar med den största pan på botten och den minsta pan på toppen.
7

Ändra trasa regelbundet eftersom oljan droppar bygga upp på duken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142391.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.